Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Εις μνήμην: Στρατηγός Δημήτριος Ιωαννίδης

Επειδή τα λόγια μας είναι φτωχά για να περιγράψουν την οδύνη και την θλίψην μας διά τον χαμόν του εξαιρέτου στρατηγου Δημητρίου Ιωαννίδη, αναδημοσιεύωμεν από τον "Μαύρον Κρίνον" την εξαιρετικήν νεκρολογίαν που έγραψεν ο μέγας Εθνικοσοσιαλιστής ήρως-αγωνιστής-διανοητής Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης διά την περίστασην:

Ο Ελληνικός Στρατός, τύχη αγαθή για την Πατρίδα, ανέδειξε πολλές ηρωϊκές Μορφές και, από τις κορυφαίες εξ αυτών, η Μορφή του Στρατηγού Δημητρίου Α. Ιωαννίδη !



Ο Στρατηγός Δημήτριος Α. Ιωαννίδης, «ο Στρατηγός !» για όσους τον ζήσαμε, απετέλεσε τον κανόνα του Στρατιώτη αλλά και του σκεπτόμενου όντος που με γενναιότητα ψυχής και πνεύματος υπηρέτησε το ιδανικό του : την Ελλάδα !



Υπήρξε ο πλέον υβρισθείς και κατασυκοφαντηθείς Έλληνας ! Πάντα, το πλέον εύκολο για τον «ιουδαϊκό όχλο» ήταν το «άρον - άρον σταύρωσον αυτόν !». Άλλωστε οι όχλοι, ιουδαϊκοί ή μη, παντού το ίδιο «δακτυλικό αποτύπωμα» αφήνουν στην Ιστορία . Στην περίπτωση όμως του Στρατηγού, ο ελλαδικός όχλος δεν εξέφραζε καν τα δικά του συναισθήματα αλλά το αποτέλεσμα των μεθοδεύσεων εκείνων που τον θέλουν υποχείριό τους και η ευφυία δεν αποτελεί χαρακτηριστικό των όχλων !



Γενναίος, ευφυέστατος, αποτελεσματικός και έ π ρ α ξ ε και μ ί λ η σ ε (εκεί και όσο έπρεπε…) και ά φ η σ ε π α ρ α κ α τ α θ ή κ ε ς σε όσους εννοούν και διαθέτουν την στοιχειώδη εθνική νοημοσύνη ! Οι λοιποί, οι απάτριδες ανόητοι θα συνεχίσουν να μέμφονται τον Στρατηγό, αλλά και η ανοησία αποτελεί χαρακτηριστικό του όχλου και, μάλιστα, το κορυφαίο! Οι ίδιοι ανόητοι ψελλίζουν περί «Κυπριακού» χωρίς να δικαιολογούν την, ερμητική διατήρηση εν κρυπτώ του φακέλλου της Κύπρου από τους ίδιους τους αντιπάλους του Στρατηγού, εδώ και 36 χρόνια…



Όταν οι αντίπαλοι του Στρατηγού διαθέτουν και το «μαχαίρι» και τον «καρπό» επί 36 χρόνια, όταν αυτοί οι πραγματικοί προδότες με όλα τα μέσα που τους διαθέτει ο ανθέλληνας πάτρωνας τους θα μπορούσαν να εμφανίσουν το όποιο σενάριο, γιατί διατηρούν στην συνωμοσία της σιωπής «αυτό» το οποίο προσπαθούν να προσάψουν στον Στρατηγό;



Ο επί 36 χρόνια ανθρωπιστικά και νομικά απαράδεκτος διωγμός του κατέλυσε την νομιμότητα των διωκτών του κι εκηλίδωσε ανεξίτηλα την δημοκρατία η οποία παρενόμησε έναντι των ιδίων της νόμων ! Ενώ ο νόμος της δημοκρατίας ορίζει ως μέγιστη προβλεπόμενη φυλάκιση εκείνη των 25 χρόνων η ίδια η δημοκρατία επέδειξε κτηνώδη εκδικητικότητα και, καταλύοντας την ίδια την «νομιμότητά» της, εκράτησε στα κάτεργά της επί 36 χρόνια (11 χρόνια παραπάνω από το μέγιστο προβλεπόμενο !) τον Πολιτικό Κρατούμενο Στρατηγό Δημήτριο Α. Ιωαννίδη !



Μετά από αυτό κανείς πια δεν μπορεί να μιλά για δήθεν «χούντες» και δήθεν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων όταν η δημοκρατία διέπραξε ένα τέτοιο ανοσιούργημα το οποίο εξακολουθεί να διαπράττει στο πρόσωπο του τελευταίου εναπομένοντος Πολιτικού Κρατουμένου Ήρωα Στρατηγού Νικολάου Ντερτιλή. Τι θα απολογηθεί η δημοκρατία γι αυτά τα εγκλήματά της; Τι θα απολογηθούν οι απάνθρωποι δημοκράτες για την αναλγησία αλλά και την εθνοπροδοσία τους; Eυτυχώς που τους πρόλαβε ο Πλάτων : «Ουκ εξ άλλης πολιτείας τυραννίς καθίσταται ή εκ δημοκρατίας»!



Δύο τα μεγάλα λάθη του Στρατηγού: η αγωνία του να εξασφαλίσει την ενεργειακή αυτάρκεια του Λαού του αξιοποιώντας τα μέχρι σήμερα «αναξιοποίητα» κοιτάσματα ουρανίου και πετρελαίου και η αδυναμία του να αφαιρέσει τρεις ανθρώπινες ζωές όπως σε κάποια στιγμή κατέστη επιβεβλημένο, όσο και αν τίθεται υπό αίρεση η ανθρώπινη ιδιότητα της ζωής των προδοτών! Η εύλογη αυτή αγωνία του τον εξέθεσε στον καταλυτικό κίνδυνο της, εν τέλει, ανατροπής και του απηνούς διωγμού, ώστε παρόμοια αγωνία να μην δικαιούται κανείς να εκδηλώνει στο μέλλον.



Το δεύτερο λάθος του ήταν και το, κατά δήλωσή του, πλέον …«αγαπημένο» του : «Δεν εμίανα τα χέρια μου με αίμα συναδέλφων έστω και προδοτών»! Ο Στρατηγός επέμεινε στο δεύτερο λάθος του με την χαρακτηριστική γενναιότητά του, γνωρίζοντας ότι οι Έλληνες, όσοι πράγματι δικαιούνται αυτού του τίτλου, ουδέποτε θα τον συγχωρήσουμε! Και πάλι γενναίος ο Στρατηγός εμμένων στον ανθρωπισμό του και πάλι ορθοί οι Έλληνες εμμένοντες στην ιερή αγανάκτησή μας εναντίον των προδοτών! Και αυτό είναι το μόνο σημείο της διαστάσεως του γενναίου Στρατηγού εκ των δικαίων ομοίων του. Μία διάσταση η οποία καθοσιώνει ακόμη περισσότερο την Μνήμη του κι εντείνει τον σεβασμό μας
προς Αυτή στο άνυσμα της Ιστορίας που έπεται.



Στρατηγέ η διδασκαλία σου έγινε απολύτως αντιληπτή από εκείνους προς τους οποίους αποτάνθηκες : του Έλληνες ! Οι υπόλοιποι αξίζουν της αγνοίας, της βλακείας και της μοίρας που τους επιφυλάσσει ο γονότυπός τους! Η γενναία Μορφή σου κατίσχυσε επί της αέναης μομφής των ουτιδανών, ανθελλήνων, αντιπάλων σου!



Ειλικρινώς νομίζομεν ότι η νεκρολογία που έγραψε η φτερωτή πένα του μεγίστου Εθνικοσοσιαλιστού διανοητού Αριστοτέλη Ηρ. Καλέντζη είναι λίαν εύγλωττος και περιγράφει το μεγαλείον του εκλιπόντος Έλληνος ανδρός και πολιτικού κρατουμένου του αθλίου δημοκρατικού καθεστώτος των μαρξιστοκομμουνιστομπολσεβίκων.

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ~ ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ~ ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ~ ΖΗΤΩ Η 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936 ~ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Ο πρόεδρος, Δαυίδ Περιανδρεύς

Ο αντιπρόεδρος, Μωϋσής Ντερτιλιάδης

Ο γραμματεύς, Σαμουήλ Πεισιστρατιάδης

Ο βοηθός γραμματεύς, giorgalis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου