Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΑΓΩΝ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!!

Αγαπητοί εν Εθνικοσοσιαλισμώ συναγωνισταί,

Οι αριστεροί μπετόβλακαι προδόται του Έθνους και της Άριας Φυλής έχουσην ως γνωστόν κηρύξει πόλεμον κατά του Μέγιστου Εθνικοσοσιαλιστού Διανοητού Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη και του Υπάτου Συμβουλίου Ελλήνων Εθνικών, με βρωμερά και συκοφαντικά άρθρα τους σε εθνοπροδοτικά θολοκουλτουριάρικα ιστολόγια.

Έτσι, η διοίκηση της HELEXPO επέλεξε (ίσως κατόπιν συστάσεως, ίσως εκ... παραδρομής, με δεδομένα τα όσα γνωρίζουμεν διά τον πρόεδρόν της), μαζί με τον συναγωνιστή Ούγγρο Πρέσβη, ως επίσημο προσκεκλημένο διά την Διεθνήν Έκθεσην Θεσσαλονίκης τον Ήρωα και Διανοητή Αριστοτέλη Ηρ. Καλέντζη, όστις παρεβρίσκετε στην ΔΕΘ διά να πραγματοποιήσει εξόχους επιδείξεις Εφίππου Τοξοβολίας, της τέχνης που διδάσκει με μεγάλη επιτυχία και στα αρχαιοπρεπή οπλιτικά αγήματα, προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος διά την ανάληψην δράσεως κατά των αριστερών, των δημοκρατών, των Εβραίων και παντός μιάσματος!

Δείτε περισσότερα στο δελτίο Τύπου της Δ.Ε.Θ.!


Βεβαίως, δεν έλειψαν οι αριστεροί μπετόβλακες εθνοπροδότες της φυλλάδας "Αποκαλύψεις" που έσπευσαν να στηλιτεύσοσιν την επίδειξην του Κυρίου Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη!

Ιδού το εμετικόν προτοσέλιδον της εαμοβουλγάρικης φυλλάδος:


Ντροπή τους! Αλλά να γνωρίζουν πως θα ξαναγυρίσομεν και θα τρέμει η Γη!

Ειδικώς τώρα που ο Αγών μας δικαιώνεται, βρίσκοντας ανταπόκρισην εμφανεστάτην στον κρατικό μηχανισμό - και όχι μόνον στο δικαστικό σύστημα που, ανταποκρινόμενο στο γνήσιο πατριωτικό-εθνικοσοσιαλιστικόν ιδεώδες, αθώωσε τελεσιδίκως τον Μέγιστον Εθνικοσοσιαλιστήν και Αντισημίτην Διανοητή Κύριον Κωνσταντίνον Πλεύρην!

Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η Γη, βρωμεροί αριστεροί και μιάσματα των κατωτέρων φυλών!

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ~ ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ~ ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ~ ΖΗΤΩ Η 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936 ~ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Ο πρόεδρος, Δαυίδ Περιανδρεύς

Ο αντιπρόεδρος, Μωϋσής Ντερτιλιάδης

Ο γραμματεύς, Σαμουήλ Πεισιστρατιάδης

Ο βοηθός γραμματεύς, giorgalis