Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Συγχαρητήρια στους άξιους συνοδοιπόρους μας!

Ετοιμάζαμε ένα εισαγωγικό κείμενο για την οργάνωσή μας, αλλά δυστυχώς μας πρόλαβε η επικαιρότης, αναγκάζοντάς μας να πάρουμε θέση απέναντι σε μια χυδαία επίθεση που δέχθηκε η πατριωτική οργάνωση "Χρυσή Αυγή" από τις δυνάμεις της προδοσίας και του ξεπουλήματος της Πατρίδας.

Έτσι λοιπόν, τα σιωνιστικά-εβραιοκινούμενα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης τόλμησαν κι έπιασαν στο βρωμόστομά τους την πατριωτική οργάνωση "Χρυσή Αυγή" με αφορμή φραστικό επεισόδιο που είχαν μέλη της με την "αοιδό" Σοφία Παπάζογλου την 1η του μηνός.

Ευγενείς Άριοι νέοι, γνήσιοι σε αίμα και γενετικό υλικό ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια της αγωνιστικής-πατριωτικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή" έξω από το σταθμό του μετρό στην Κατεχάκη. Ένα από αυτά τα φυλλάδια πήρε και η "αοιδός", η οποία - αν είναι ποτέ δυνατόν - ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ! Με ποιο δικαίωμα η κάθε δεσποινίς πετάει στα σκουπίδια τα ενημερωτικά πατριωτικά φυλλάδια οργανώσεων που κινούνται με τους αγνότερους σκοπούς; Όφειλε να το κρατήσει. Να το κάνει εικόνισμα στο σπίτι της. Να προσκυνά τους Σωτήρες, Αγωνιστές και Ιδεολόγους του Έθνους μας, Γεώργιο Παπαδόπουλο, Νικόλαο Ντερτιλή, Στυλιανό Παττακό, Ιωάννη Μεταξά, Κωνσταντίνο Πλεύρη, Χρήστο Λαδά, Ιωάννη Λιαπή (ενδοξώτατος βασιλικός επίτροπος στη δίκη του ΠΡΟΔΟΤΗ Αλέξανδρου Παναγούλη), Δημήτριο Ιωαννίδη, Περίανδρο Ανδρουτσόπουλο, Γεώργιο Καρατζαφέρη, Άδωνι Γεωργιάδη, Δημοσθένη Λιακόπουλο, Ιωάννη Φουράκη, Ανέστη Κεραμυδά, Μάκη Βορίδη, Κωνσταντίνο Αϊβαλιώτη, Νικόλαο Κουρκουλάκο, Φαήλο Κρανιδιώτη, Αντώνιο Ναξάκη, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, Σάββα Καλεντερίδη, Θωμά Βρακά, Φώτη Γαστεράτο, Ξενοφώντα Γιοσμά, Κώστα Πρέκα, τον Βασιλέα Κωνσταντίνο και τη βασιλομήτωρα Φρειδερίκη και πλήθος άλλων φωτεινών παραδειγμάτων του πατριωτισμού, καίγοντας θυμίαμα για να τους τιμήσει! Όφειλε με βάση τις εθνικές-φυλετικές αρχές του πατριωτικού εθνικοσοσιαλισμού να γαλουχήσει τα νεώτερα μέλη της οικογένειάς της, να φέρει κοντά στον αληθινό πατριωτισμό τους φίλους και συγγενείς της...

Αλλά όχι! Προτίμησε το ιερό αυτό κείμενο να το πετάξει στα σκουπίδια! Τα μέλη της οργάνωσης, η οποία, φοβούμενη δυστυχώς την αριστεροφασιστική λαίλαπα των εβραιοκινούμενων ΜΜΕ, αναγκάστηκε, ωσάν τον μαθητή του Κυρίου ημών Ιησού-Ιάσονος Χριστού, τον Άγιο Σίμωνα Πέτρο, να αρνηθεί ότι οι άξιοι αυτοί Αγωνιστές είχαν σχέση με εκείνη, φρόντισαν να τη νουθετήσουν με τη δέουσα πειθώ, όπως έχουν εκπαιδευθεί γι'αυτόν το σκοπό από τους καλούς εθνικόφρονες φίλους μας στην ΕΛ.ΑΣ. Και βγήκαν όλοι και μιλούσαν για "θρασύτατη επίθεση"... Οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΟΙ ΕΞΩΜΟΤΕΣ!!!

Καταγγέλλουμε την ιδεολογική τρομοκρατία των αριστερών, των αριστεριστών, των διεθνιστών, των τουρκομογγόλων, των δρακονιανών εβραιομασόνων και των υπολοίπων εχθρών της Ελληνικής Φυλής. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ!

Εκ μέρους δε του Διοικητικού Συμβουλίου του ΛΑ.Ο.ΣΥ.ΔΙ.ΣΑ., συγχαίρω τους Γνήσιους Άριους Πατριώτες Έλληνες Αγωνιστές που έμπρακτα στάθηκαν στο ύψος τους και υπερασπίσθηκαν το Ελληνικό Αίμα και την Ελληνική Φυλή και παροτρύνω κάθε Έλληνα να στηρίξει τις υγιείς πολιτικές-πατριωτικές δυνάμεις της χώρας (ΛΑ.Ο.Σ., Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Αναγέννηση) κόντρα στον αμερικανοεβραιοσιωνισμό, την παγκοσμιοποίηση και τους ξεπουλημένους-προσκυνημένους υπηρέτες των βρωμερών συμφερόντων, αυτούς που αποτελούν δηλαδή τον Εσωτερικό Εχθρό!

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ~ ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ~ ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 - ΖΗΤΩ Η 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936 ~ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Ο πρόεδρος, Δαυίδ Περιανδρεύς

Ο αντιπρόεδρος, Μωϋσής Ντερτιλιάδης

Ο γραμματεύς, Σαμουήλ Πεισιστρατιάδης

Ο βοηθός γραμματεύς, giorgalis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου