Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ IDF

Η αλήθεια είναι ότι από τη βρωμερή δρακονιανή φυλή των Εβραίων μας χωρίζει απύθμενο κι αγεφύρωτο βάραθρο κι ότι για τους Εβραίους νιώθουμε άσβεστο μίσος που οφείλεται στην εγκληματική κι αντιανθρώπινη φύση τους, στο δρακονιανό τους DNA, στην ανθελληνική θρησκεία και παιδεία τους και στο γεγονός ότι υπάρχουν.

Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να τους βγάλουμε το καπέλο και να τους συγχαρούμε, γιατί με τη δράση εθνικοεπαναστατικών οργανώσεων όπως η Lehi (η οποία επιδίωξε μάλιστα να συνεργαστή και με το ίνδαλμά μας τον Αδόλφο Χίτλερ, ένα αληθινά ερωτικό πρόσωπο για κάθε άνθρωπο που γνωρίζει τη βαθύτερη πλευρά της Ιστορίας, όπως πολύ σωστά δήλωσε ο μέγιστος εθνικοσοσιαλιστής στοχαστής Αριστοτέλης Καλέντζης) και η Irgun από την οποία ξεπήδησε το -ιδεολογικά πολύ κοντά σε εμάς- κόμμα Likud, ίδρυσαν ένα ξεκάθαρα εθνικιστικό-πατριωτικό κράτος με βάση το σπαρτιατικό πρότυπο της παλλαϊκής άμυνας και κατάφεραν, χάρη στον απόλυτο έλεγχο που ασκούν σε όλο τον κόσμο, να μην υπολογίζουν τους άθλιους "κανόνες" της πατσαβούρας που λέγεται "διεθνές δίκαιο", της πατσαβούρας που επέβαλαν οι απανταχού θολοκουλτουριαραίοι για να επιβάλουν την αναγνώριση ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε κατώτερες φυλές, σε φάρες υπανθρώπων όπως οι Εβραίοι, οι Κάφροι, οι Γύφτοι και άπαντες οι μη Άριοι.

Βεβαίως, οι Εβραίοι είναι μια κατώτερη φυλή, ένα σίχαμα της φύσης και οι έννοιες Εβραίος και άνθρωπος έιναι, οπως πολύ σωστά γράφει ο έξοχος εθνικοσοσιαλιστής διανοητής και καθηγητής του Universidad Autonoma de Guadalajara Κωνσταντίνος Πλεύρης, ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ και ΑΛΛΗΛΟΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΕΣ.

Έχουν όμως το νου και τα κότσια που δεν έχουν τα δικά μας διεθνιστικά γιουσουφάκια και επιβάλλουν το ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ.

Έτσι, έδωσαν ένα τρανό μάθημα στους βρωμοτουρκαλάδες τρομοκράτες και τους υπόλοιπους χρήσιμους ηλίθιους "ανθρωπιστές" της δεκάρας που τους έπιασε ο πόνος (για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα της τρομοκρατικής οργάνωσης IHH που είναι μεταμφιεσμένη σε ανθρωπιστική και υπάγεται απευθείας στο μογγόλο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν) να δώσουν ανθρωπιστική βοήθεια στους υπανθρώπους της Λωρίδας της Γάζας.

Όπως είχαν λοιπόν κάθε δικαίωμα να κάνουν οι Εβραίοι, στα διεθνή τους χωρικά ύδατα κατέλαβαν το στολίσκο των "ανθρωπιστών" τρομοκρατών και ξεπάστρεψαν και 9 από δαύτους. Κρίμα που δεν τους σκότωσαν όλους. Θα τους άξιζε ένα πυρηνικό κουφέτο και μακάρι κάποτε να βομβαρδίσουν όλους τους θολοκουλτουριαραίους που τάσσονται με τους ισλαμιστές και τους χασάπηδες της Χαμάς.

Εννοείται, βεβαίως, ότι εμείς είμαστε υπέρ της συμμαχίας ΕΛλάδος-Ισραήλ μέχρι να ισχυροποιηθούμε αρκετά ώστε να ξεκάνουμε την αηδιαστική δρακονιανή φάρα και να απαλείψουμε κάθε τι εβραϊκό από τον πλανήτη. Όποιος δεν κατανοεί τη χρυσή ευκαιρία που ανοίγεται μπροστά μας τώρα που οι μογγόλοι τρώγονται με τα σαπούνια είναι ηλίθιος ή προδότης ή και τα δυο -και μπράβο στο μέγιστο ΕΛληνα πολιτικό, ιστορικό και διανοητή Άδωνι Γεωργιάδη που τολμά να πει τα πράγματα με το όνομά τους, μπράβο και στον καθηγητή Ιωάννη Μάζη που με την επιστημοσύνη του λέει την αλήθεια για τις τρομοκρατικές οργανώσεις με τις οποίες συμμαχούν οι δικοί μας "ακτιβιστές" της πορδής... Τους ξέρουμε ποιοι είναι...

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ~ ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ~ ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ~ ΖΗΤΩ Η 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936 ~ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Ο πρόεδρος, Δαυίδ Περιανδρεύς

Ο αντιπρόεδρος, Μωϋσής Ντερτιλιάδης

Ο γραμματεύς, Σαμουήλ Πεισιστρατιάδης

Ο βοηθός γραμματεύς, giorgalis

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους ακόμα κι οι παραδοσιακά αντισημίτες εθνικιστές Έλληνες αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι έχουν πολύ περισσότερα κοινά (και μεταξύ αυτών και κοινά συμφέροντα) με το Ισραήλ παρά με τα "παιδιά" των Παλαιστινίων για τα οποία κλαίγονται όλοι οι βλάκες αριστεροί κολλητοί των τρομοκρατών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή