Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΑΓΩΝ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!!

Αγαπητοί εν Εθνικοσοσιαλισμώ συναγωνισταί,

Οι αριστεροί μπετόβλακαι προδόται του Έθνους και της Άριας Φυλής έχουσην ως γνωστόν κηρύξει πόλεμον κατά του Μέγιστου Εθνικοσοσιαλιστού Διανοητού Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη και του Υπάτου Συμβουλίου Ελλήνων Εθνικών, με βρωμερά και συκοφαντικά άρθρα τους σε εθνοπροδοτικά θολοκουλτουριάρικα ιστολόγια.

Έτσι, η διοίκηση της HELEXPO επέλεξε (ίσως κατόπιν συστάσεως, ίσως εκ... παραδρομής, με δεδομένα τα όσα γνωρίζουμεν διά τον πρόεδρόν της), μαζί με τον συναγωνιστή Ούγγρο Πρέσβη, ως επίσημο προσκεκλημένο διά την Διεθνήν Έκθεσην Θεσσαλονίκης τον Ήρωα και Διανοητή Αριστοτέλη Ηρ. Καλέντζη, όστις παρεβρίσκετε στην ΔΕΘ διά να πραγματοποιήσει εξόχους επιδείξεις Εφίππου Τοξοβολίας, της τέχνης που διδάσκει με μεγάλη επιτυχία και στα αρχαιοπρεπή οπλιτικά αγήματα, προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος διά την ανάληψην δράσεως κατά των αριστερών, των δημοκρατών, των Εβραίων και παντός μιάσματος!

Δείτε περισσότερα στο δελτίο Τύπου της Δ.Ε.Θ.!


Βεβαίως, δεν έλειψαν οι αριστεροί μπετόβλακες εθνοπροδότες της φυλλάδας "Αποκαλύψεις" που έσπευσαν να στηλιτεύσοσιν την επίδειξην του Κυρίου Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη!

Ιδού το εμετικόν προτοσέλιδον της εαμοβουλγάρικης φυλλάδος:


Ντροπή τους! Αλλά να γνωρίζουν πως θα ξαναγυρίσομεν και θα τρέμει η Γη!

Ειδικώς τώρα που ο Αγών μας δικαιώνεται, βρίσκοντας ανταπόκρισην εμφανεστάτην στον κρατικό μηχανισμό - και όχι μόνον στο δικαστικό σύστημα που, ανταποκρινόμενο στο γνήσιο πατριωτικό-εθνικοσοσιαλιστικόν ιδεώδες, αθώωσε τελεσιδίκως τον Μέγιστον Εθνικοσοσιαλιστήν και Αντισημίτην Διανοητή Κύριον Κωνσταντίνον Πλεύρην!

Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η Γη, βρωμεροί αριστεροί και μιάσματα των κατωτέρων φυλών!

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ~ ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ~ ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ~ ΖΗΤΩ Η 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936 ~ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Ο πρόεδρος, Δαυίδ Περιανδρεύς

Ο αντιπρόεδρος, Μωϋσής Ντερτιλιάδης

Ο γραμματεύς, Σαμουήλ Πεισιστρατιάδης

Ο βοηθός γραμματεύς, giorgalis

32 σχόλια:

  1. O GIANNIS KVNSTANTINOY EINANI ENAS APATRIS PRODOTIS! DEN YPHRXE PERIPTVSH NA HKSERE POIOS EINAI O ARISTOTELHS KALENTZHS K NA TON KALOYSE!!! SIGOYRA H PROTASH EGINE APO TOYS OYGGROYS SYNAGVNISTES STHN PRESBEIA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον κ. Κωνσταντίνου, Πρόεδρο της Δ.Ε.Θ. για την πρόσκληση της εκπληκτικής ομάδας έφιππης τοξοβολίας του κ. Καλέντζη που τίμησε την φετινή Δ.Ε.Θ.
    Θέλοντας ή μη θέλοντας ο κ. Κωνσταντίνου έκανε την καλύτερη επιλογή (εμείς οικογενειακά πήγαμε δυό φορές να δούμε τις ωραίες επιδείξεις των έφιππων τοξοβόλων) και η Ουγγρική Πρεσβεία πρόσφερε πολύ πρεστίζ στην έκθεση.
    Συχαρητήρια σε όλους για το θέαμα που μας πρόσφεραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να υπάρχουν πολλοί μαλάκες ή για να λέμε τα πτράματα με τόνομά τους πολλοί προβοκάτορες στον αντιφασιστικό χώρο. Είναι πραγματικό κατάμντημα όλων μας να προσπαθούμε να θάψουμε τους φασίστες αναπαράγοντας το φασισμό και αναδεικνύοντας τους φασίστες σαν ήρωες και πρότυπα.
    Αυτό που γίνεται με τον Καλέτζη δεν έχει καμιά δικαιολογία για όλους μας. Γράφουμε γρλάφουμε και αντί να τον ταπώσουμε αυτός συνεχώς βγαίνει στον αφρό και γίνεται αποδεχτός ακόμα και από κει που δε το περιμένεις. Τι σκατά λάθος κάνουμε; Τι σκατά το ήθελαν εκείνο το ΄παρθρο οι "Αποκαλύψεις" και καλά εναντίον του για να του στείλουν τόσο κόσμο στην έκθεση; Τι σκατά λάθος κάνει αυτό το μπλόκ για να υπάρχουν τα δυό παραπάνω σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπα ούτε μαλάκες ούτε προβοκάτορες αλλά μόνο ζηλιάρηδες που βλέπουν κάποιους να διακρίνονται ενώ οι ίδιοι παραμένουν φτυσμένοι. Βέβαια το να νιώθεις political correct και να είσαι φτυσμένος σε σύγκριση με ένα φασίστα που διακρίνεται και γίνεται αποδεχτός είναι κάτι πολύ βαρύ και μόνη σου διέξοδος να φτιάνεις "ΛΑ.Ο.ΣΥ.ΔΙ.ΣΑ.". Δε πειράζει θα το πιείτε κι αυτό. Μπράβο στους κένταυρους kassai και για περισσότερα δείτε τους στη www . horsebackarcherygr.com/75TIF. html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμέτρητοι έπαινοι για τους κενταύρους και τον Καλέτζη ενώ μόνο μία φυλάδα της μοσάντ ξέρασε εναντίον του. Τελικά οι "αποκαλύψεις" το μόνο που κατάφεραν ήταν να αποτελέσουν ακόμα ένα εύσημο για τον Καλέτζη και απέτυχαν στο να εκβιάσουντ ους παράγοντες της δ.ε.θ. να διώξουν τους κενταύρους. Αντίθετα παρά τον εκβιασμό των "αποκαλύψεων" οι κένταυροι και ο Καλέτζης πραγματοποίησαν άνετα όλα τα σόου τους και έβαλαν άγριο κολοδάχρυλο στις "αποκαλύψεις" και στο δημοσιοκάφρο Πέτρο Κατσάκο-ΕΒΡΑΙΑΚΟ! Μπράβο Πατριώτες γαμήστε τους σιωνιστές όπου τους ανταμώνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΕΝΤΖΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον Καλέντζη πολλά ανώνυμα σκουπίδια που ντρέπονται να βγάλουν το φερετζέ λένε διάφορα. Και σκυλιάζουν όσο εκείνος τους αγνοεί. Όσοι όμως τον γνωρίζουμε τον εκτιμούμε περισσότερο γιατί καταφέρνει πραγματικά να τους αγνοεί. Το διαδίκτυο δεν είναι μόνο ο λάκκος με τα εβραίικα φίδια αλλά το ίδιο το "γήπεδό" μας που θα τα λιανίσουμε αλύπητα. Ωστόσο συγχαρητήρια Αριστοτέλη για την εμφάνιση της Ομάδας σου στην έκθεση θεσσαλονίκης. Σάρωσέ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΤΕ ΤΗ ΣΙΩΝΗΣΤΙΚΗ ΚΟΛΟΦΥΛΑΔΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΚΡΥΦΟΕΒΡΑΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΜΟΛΥΘΕΙ ΣΑ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ. ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΛΕΝΤΖΗ! ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΟΞΟ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΚΙ ΑΛΑΘΝΑΣΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΝΑ ΜΠΗΞΟΥΝ ΒΕΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

    SIEG HEIL!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον προβοκάτορας είσαι παραπάνω "Sieg Heil" ή μάλλον "Sieg Χάλι"!
    Ο Καλέτζης ΔΕΝ εμφανίστηκε σε επίδειξη στην έκθεση Θεσσαλονίκης και εάν θα "μπήξει" κάτι στους πάτρωνές σου σιωνιστές θα είναι απλώς το καβλί του γιατί τα βέλη σ' αυτούς θεωρούνται υπερβολικά!
    Συνεννοηθήκαμε ιδιοκτήτη αυτού του βρομερού ιστότοπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε για δες κάτι προβοκάτορες που έρχονται αδιάβαστοι να φτιάξουν κατάσταση.
    Ρε κοπρίτη SH ούτε που πρόσεξες ότι ο Καλέντζης παρουσίασε μόνο τους μαθητές του.
    Α ρε μαλακάκο! Κοίτα πού δίνουν τα λεφτά οι εβραίοι για να "παίζουν" αντιφασιστικά μπλόγκς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πλάκα έχουνε τελικά όλοι αυτοί οι παλιομοδίτες αντιφασίστες που ξεκινάνε στο ίντερνετ να κάνουνε πόλεμο και τη πατάνε γιατί καταλαβαίνουνε ότι οι φασίστες άμα ρίξουνε μία μόνο ροχάλα τους έχουνε πνίξει.
    Μπράβο κρετινούλη laosydisa φτιάχνε μπλοκάκια για τους "κακούς" φασίστες και στο τέλος να νιώθεις κάτι σκληρό στο ποπό σου. Η χαρά του κολόμπου γίνατε αντιφασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ Κ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΤΗ:

    http://matis2010.blogspot.com/

    υποψηφιος δημοτικος σημβουλος με το συνδυασμο του ματη είναι κι ο πατριάρχης της μπλογκόσφαιρας ο πανοσ ζερβας που τουλαχιστον ΔΕΙΧΝΕΙ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΥΣ σε πολλα ποστ κ αποκτα αναγνωσιμοτητα που κανενασ αλλος δε θα δει ποτε κ θα τιμησει τη μπλογκοσφαιρα εκπροσωποντας τη στο δημοτικο σημβουλιο της θεσαλονικης!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΗ ΘΕΣ-ΑΛΛΟ-ΝΟΙΚΙ; ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΧΑΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΠΑΡΙ!
    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι χαρακτηριστικό όταν οι ανθέλληνες τύπου Μπουτάρη θέλουν να μετατρέψουν σε τσόντα τη ζωή μας, οι φασίστες όπως ο Καλέτζης δημιουργούν πολιτισμό και άθληση και μάλιστα τα προσφέρουν και δωρεάν και δε ζητάνε και καμιά ψήφο. Πόσο ανάποδα έχουν γυρίσει τα πράματα για όσους μας κοροϊδεύουν τόσα χρόνια...

    δεν είμαι ανώνυμος είμαι ο Λάμπρος Στεργιάκης από Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. H ομάδα Καλέτζη ασκεί τη πιό πετυχημένη εξωτερική πολιτική που δε κατάφεραν ούτε έλληνες πρωθυπουργοί σε επίσημες περιοδείες τους. Έξοχη εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Ν. Κορέα από την ομάδα Καλέτζη http://www.horsebackarcherygr.com/RELEASEIII.html
    Άντε να διδαχθούν και κάτι από την ομάδα αυτή και οι περιοδεύοντες έλληνες πολιτικοί που κάνουνε πατάτες. Μπράβο στους Κένταυρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δωξα κε τιμι στι χρυσι αυγι
    ψσβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση του Αριστοτέλη Καλέντζη στην ταινία "ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 2500 ΧΡΟΝΙΑ" του Βαγγέλη Μυγδάλη με μουσική Γιάννη Μαρκόπουλου. Ο Καλέντζης μίλησε πολύ ωραία και με πολλή άνεση για την αρχαία τοξοβολία αλλά και για τη πρώτη ιστορική αναπαράσταση της Μάχης του Μαραθώνα που κάνανε οι Ναζί το 1941. Στην επίσημη πρεμιέρα που έγινε στο ΔΑΙΣ όλοι προσέξαμε τον αρχηγό των Κενταύρων για τη κατάρτισή του αλλά δε περιμέναμε ότι οι Γερμανοί του Χίτλερ τίμησαν τους Μαραθωνομάχους με τέτοιο τρόπο μέσα στο πόλεμο. Απορούμε όμως πως καλέστηκε ο Καλέντζης και κατόρθωσε να εξυμνήσει το Ναζισμό σε μια ταινία με αριστερούς δημιουργούς και με μουσική Γιάννη Μαρκόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 11:57 π.μ.
    Εγώ δε κατάλαβα γιατί απορείς που καλέσανε έναν φασίστα σε μια αριστερή παραγωγή. Και ο Μυγδάλης και ο Μαρκόπουλος είναι πρώην κομμουνιστές που στα γεράματά τους "είδανε το φως το αληθινό". Απλά ο Καλέντζης το είχε δει από παιδί.
    Γ.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι λένε τώρα οι συκοφάντες λασπολόγοι της φυλλάδας "Αποκαλύψεις"; Μήπως και ο Μαρκόπουλος είναι φασίστας; xaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι γράφουνε οι ακομοίρηδες για το "φασίστα" Καλέντζη τη στιγμή που αυτός και η ομάδα του φέρανε την Ελλάδα πρώτη στη παγκόσμια παραδοσιακή τοξοβολία φέτος στις 12 Οκτωμβρίου στη Κορέα. Άντε χαθείτε λασπολόγοι πουθενάδες αν οι "φασίστες" τιμάνε παγκόσμια την Ελλάδα όλοι είμαστε φασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπράβο στους περισσότερους (σχεδόν όλους) σχολιαστές που αναγνωρίζουν ότι ο φασίστας Καλέτζης είναι ΑΞΙΟΣ έλληνας άσχετα με τις πολιτικές ιδέες του τιμώντας την Ελλάδα διεθνώς.

    Αυτό δείχνει ότι το κομματικό διαίρει και βασίλευε που επικρατούσε στη κοινωνία μας τα τριάντα τελευταία χρόνια ηττήθηκε!

    Και είναι διπλή για τον Καλέτζη να τον βρίζει η κωλοφυλλάδα "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" που υπερασπίζεται παιδεραστές, πρεζέμπορες, καταχραστές και τον υπέρμαχο των βιασμών Τσόκλη.

    Από τη μια ο φασίστας Καλέτζης με τη προσφορά του στην Ελλάδα και στον αθλητισμό και από την άλλη αντιμέτωποι μαζί του οι δημοκράτες παιδεραστές, πρεζέμπορες και βιαστές.

    Συγχαρητήρια Κένταυρε! Του πήρες τα σώβρακα του Σεραφείμ Κοτρώτσου έστω και σκατωμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. OLOI OI DIMOKRATES EINAI PAIDERASTES K POYSTIDES!!!!

    SIEG HEIL!!!!

    EMPROS GIA NEES STOXOPOIHSEIS, SFAKSTE KATHE ANARXOKOMMOYNISTOEBRAIOKINOYMENO PARAPLHGIKO MOYNOPANO!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολύ σωστό το παραπάνω σχόλιο (16/10 2.06π.μ.)
    Ας ξαναθυμηθούμε τον δημοκράτη θολοκουλτουριάρη αντιφασίστα ΤΣΟΚΛΗ να δηλώνει στη κρατική τηλεόραση : «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο βιαστής είναι πιο κακός από την κοπέλα που προκαλεί. Τη βία τη ζητά η ίδια. Θέλει να τη βιάσουν. Γιατί να κλείνουν στη φυλακή τον βιαστή κι όχι την κοπέλα; Αφού η φύση τον σπρώχνει να "επιτεθεί". Δεν είναι ωραίο πράγμα η επίθεση;»
    Αν όμως ρωτήσεις τους τσόκληδες τη γνώμη τους για το φασισμό θα σου απαντήσουν ...ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ!
    Α Λ Η Τ Ε Σ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο αντιφασίστας προοδευτικός με τη "διαπρεπή" κόρη να τα παίρνει από όλους εμάς τα κορόιδα δήλωσε και απροκάλυπτα παιδεραστής! Σωστός "προοδευτικός" ο "μάγκας" Τσόκλης στο αφιέρωμα της ΝΕΤ που προβλήθηκε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, στις 4 το απόγευμα και με σήμανση «Κατάλληλο για όλους» (!) δε δίστασε να ομολογήσει ότι είναι παιδεραστής χωρίς κανείς να τολμήσει να ζητήσει το λόγο από αυτό το άρρωστο κάθαρμα! Συγκεκριμένα, ο Τσόκλης μιλώντας για πίνακά του που εικονίζει ανήλικο παιδί δήλωσε:

    «Πολλές φορές με ρωτήσανε τι σημαίνει αυτή η υπόθεση του παιδιού. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει. Νομίζω, πως θα ΄τανε ίσως ανέντιμο να εξηγήσουμε. Συμβαίνει ότι εμείς, είμαστε άνδρες μιας κάποιας ηλικίας και σημαίνει ότι υφιστάμεθα τη γοητεία του ξυπνήματος της νεότητος και θα θέλαμε να μετέχουμε σε αυτό και ξέρουμε όλοι ότι δεν επιτρέπεται, ξέρουμε ότι κινδυνεύουμε να τιμωρηθούμε. Για αυτό όμως η επιθυμία μας υπάρχει και παραμένει. Είναι ένας τρόπος λοιπόν, να αποδείξο! υμε και να εντείνουμε αυτό το αίσθημα της ενοχής που όλοι έχουμε μπροστά σε κάποια φαινόμενα και τη δειλία μας βέβαια, να ικανοποιήσουμε επιθυμίες που η ίδια η φύση επιβάλλει».

    Ο άρρωστος και ψυχανώμαλος αντιφασίστας θεωρεί και "ανέντιμο" να δώσει "εξηγήσεις" για την απροκάλυπτη παιδεραστεία που τον χαρακτηρίζει. Οι Φασίστες πρέπει να δώσουν εξηγήσεις γιατί αθλούνται και φτιάνουν Πολιτισμό εκεί ου οι αντιφασίστες τσόκληδες προάγουν τη παιδεραστεία...

    Μ. Σαββάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ξέρει κανείς γιατί και εδώ που είναι αντιφασιστικό σάιτ και στο ιντιμίντια που είναι επίσης αντιφασιστικό σάιτ και στα φασιστικά σάιτ (εκεί κι αν είναι) και παντού ότι διαβάζω για τον Καλέτζη είναι θετικό; Τι στο γαμόσταυρο συμβαίνει, μέλι έχει ο σκατοφασίστας ξυπνείστε ρε!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε γαμημένοι σε λίγο θα μας πείτε ότι ο Χίτλερ ήταν εκπολιτιστής σα το πουστρο Αλέκο! Ξυπνείστε ρε!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μιας και διαβάζω σχεδόν ότι έχει γράψει ο Καλέντζης (το επίθετό του έχει ν) μπορώ να πω ότι έχει θάρρος γνώμης δεν βρίζει κανέναν είναι δηλωμένος φασίστας και δυστυχώς σε αυτά που λέει ούτε εγώ που είμαι αριστερή από γενοφάσκια δε μπορώ να φέρω αντίρρηση. Αν το ρολόι δείχνει 12 μεσημέρι και εσύ δε γουστάρεις αυτόν που το φοράει δε μπορείς να πεις ότι είναι τρεις το ξημέρωμα. Βλέπω και τη δουλειά που κάνει και δε ξέρω τι να πω. Γαμώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. της μαλακίας τα παιδιά των παίζουν νύχτα μέρα, αέρα, αέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο φασισμός είναι μια βαθύτατα παρεξηγημένη ιδεολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
    Ελληνες και ξένοι εργάτες μαζί στον αγώνα

    Ο ξεριζωμός του κάθε ανθρώπου από τη γη που γεννήθηκε δεν είναι δική του επιλογή. Την επιβάλλουν οι δυνάμεις της πλουτοκρατίας που κρατούν στη φτώχεια και την εξαθλίωση δισεκατομμύρια ανθρώπους σ' όλον τον κόσμο, που κερδίζουν πυροδοτώντας πολέμους και εμφύλιες συρράξεις, για το ξαναμοίρασμα των αγορών και την υποταγή των λαών. φασιστεσ καθικια ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ ΜΕΛΛΙΓΑΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή