Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Διακήρυξις Αρχών

Αγαπητοί εν Χριστώ και εν εθνικισμώ αδελφοί μας, με γνήσιο Ελληνικό αίμα και ανόθευτη Άρια καταγωγή,

Κατ'αρχάς, οφείλομεν να σας ζητήσομεν μιαν μεγάλην συγγνώμην διά την απαράδεκτον καθυστέρησιν στη δημοσίευση της Διακήρυξης των Αρχών μας. Η υποχρέωσίς μας δε να ζητήσομεν συγγνώμην από τους συναγωνιστές εθνικιστάς-εθνικοσοσιαλιστάς-εθνικομπολσεβίκους καθίσταται μεγαλυτέρα, εάν λάβη τις υπόψη του το γεγονός ότι η ανταπόκρισης συναγωνιστών στο πρώτο μας άρθρο για την έξοχον αντιμετώπισιν της θρασυτάτης κυρίας υπό των Άριων συναγωνιστών μας της "Χρυσής Αυγής" υπήρξεν αθρόα.

Ο ΛΑ.Ο.ΣΥ.ΔΙ.ΣΑ. είναι ένας γνήσια πατριωτικός σύνδεσμος Ελλήνων Χριστιανών Ορθοδόξων,πιστών προς τας Ελληνορθοδόξους παραδόσεις,πιστών προς το δόγμα "Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια", όπως αυτό τόσο ωραία διατυπώθηκε από ήρωες του Έθνους σαν τον αρχηγό της Εθνοσωτηρίου Επαναστάσεως Γεώργιο Παπαδόπουλο και τον υποψήφιο πρόεδρο τς Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Θεωρούμεν υποχρέωσην μας να διατηρήσωμεν καθαρή και ανόθευτη τη Φυλή μας,μακρία από προσμείξεις και μπασταρδέματα με κατώτερες φυλές (εβραίους, μαύρους, κίτρινους κλπ). Είμαστε Έλληνες, από 100% καθαρό Ελληνικό Αιμα, με 100% καθαρό Ελληνικό DNA, το θείον DNA που μας κληροδότησαν οι Έλληνες Θεοί, γνωστοί σήμερα και ως "Έψιλον", οι Ολύμπιοι που ήρθαν από το Σείριο και την Ανδρομέδα για να δημιουργήσουν τη Μεγάλη Ελληνική Φυλή. Οι Έλληνες Θεοί δεν έφυγαν ποτέ: απλώς μετονομάσθηκαν. Είανι οι 12 Απόστολοι της Αγίας Ορθοδόξου ημών Εκκλησίας με κεφαλήν τους τον Δία-Ιησού Χριστό τον Κύριο και Σωτήρα μας.

Θεωρούμεν μεγίστους συναγωνιστάς τους εξόχους πατριώτες του ΛΑ.Ο.Σ., του ΛΑ.Ο.ΣΥ.Ν.Ο., της Χρυσής Αυγής κ.α. αντιστοίχων οργανώσεων. Θεωρούμεν ότι στα άγια χώματα αυτά που γέννησαν έναν Φουράκη, έναν Κεραμυδά, έναν Λιακόπουλο, έναν Βελόπουλο, έναν Βορίδη, δε χωράει το βρωμοπόδαρο του ξένου. Εχει γίνει κατανοηθέν από εμάς πολύ καλά ότι η μόνη πηγή εγκληματικότητας στη χώρα μας είναι οι ξένοι και όλες οι κατώτερες παρασιτικές φυλές και φάρες που λυμαίνονται τη χώρα αυτή που γέννησε τους Τριάκοντα, τον Περίανδρο και τον Πλάτωνα. Τείνουμε χείρα φιλίας προς την άλλη έξοχον Φυλήν, την Άρια - καθότι οι μόνες άξιες υπάρξεως Φυλές εις τον πλανήτην είναι η Άρια και η Ελληνική, χάρη στη θεία τους καταγωγή: όλες οι άλλες φυλές προορίστηκαν από τη Θεία Πρόνοια να υπηρετούν τις Υπερ-Φυλές. Και μην ξεχνάμε ότι από την Άρια Φυλή προέρχεται και το υπέροχον Ξανθόν Γένος, του οποίου πρέσβυς μέγιστος είναι ο λαμπρότατος επιστήμων Δημοσθένης Λιακόπουλος.

Γνωρίζουμεν ότι το 2012 θα επιστρέψουν οι "Έψιλον" και έχουμεν τη μεγάλη τημή να είμαστε μεταξύ αυτών που επελέγησαν για να προετοιμάσουν την επσιτροφή των!
  • Ζητούμεν κατάργηση κάθε δημοκρατίας και αντικατάστασήν της από την Πεφωτισμένην Τυραννίδαν.
  • Απαιτούμε αφαίρεση παντός δικαιώματος για όλους τους μη ακροδεξιούς.
  • Απαιτούμε την εκδίωξη όλων των μιαρών ξένων (συμπεριλαμβανμένον και των μιαρών εβραίων) από τα άγια χώματα της Ελλάδος.
  • Απαιτούμε την αποκατάστασην της τιμής και της μνήμης των Επαναστατών της 21ης Απριλίου 1967.
  • Απαιτούμε την επαναφορά του Πιστοποιητικού Εθνικών και Κοινωνικών Φρονημάτων.
  • Απαιτούμε την επιβολή της Ορθοδόξου Χριστιανικής Θρησκείας ως μοναδικής θρησκείας στην Ελληνική επικράτεια.
  • Απαιτούμε αυστηρό έλεγχο DNA σε κάθε έμβρυο που θα κυοφορείται. Αν το αίμα του δεν είναι 100% Ελληνικό ή 100% Άριο, να γίνεται αυτομάτως άμβλωση και η μητέρα να υποχρεώνεται να μείνει έγκυος από γνήσιους Έλληνες ή Άριους επιβήτορες που θα επιστρατεύονται ειδικά γι'αυτήν την εθνοσωτήριον αποστολίν.
  • Απαιτούμε άμεση κατάσχεση των περιουσιών όλων των θολοκουλτουριάρηδων και εκτοπισμό των ιδίων εκτός επικρατείας, αφού τους αφαιρεθή η υπηκοότης και η ιθαγένεια.
  • Απαιτούμε να μην προστατεύονται οι μη ακροδεξιοί, οι μη Άριοι και οι μη γνήσιοι Έλληνες από κανέναν νόμο: να μπορούμε να τους ξεμπροστιάζουμε και να τους επικηρύσσουμε ελεύθερα.
  • Απαιτούμε παρασημοφόρησην έστω και μετά θάνατον για όλους τους υπερόχους εθνικοσοσιαλιστάς που έδρασαν στην Ελλάδα καθ'όσον εκείνη αποτελούσεν Γερμανικήν Επικράτειαν - και απόδοση τιμών στους εξόχους συνεργάτας των Γερμανικών Δυνάμεων, καθώς και στις οικογένειές τους.
ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ~ ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ~ ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ~ ΖΗΤΩ Η 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936 ~ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Ο πρόεδρος, Δαυίδ Περιανδρεύς

Ο αντιπρόεδρος, Μωϋσής Ντερτιλιάδης

Ο γραμματεύς, Σαμουήλ Πεισιστρατιάδης

Ο βοηθός γραμματεύς, giorgalis

2 σχόλια:

  1. Αγαπιτή σιμπατρηότες και σινΕΛλινες,
    Καλή σας χρονηά!
    Χερετήζο την προσπάθηάν σας κε σηντάσσομε με της ηγιαίς ΕΛλινορθόδοξαις αρχαίς σας, έχο όμος μηα μηκρήν δηαφονήαν με το άρθρον που απετή την άμβλοσην επηδής η άμβλοσην απαγορέβετε απο την αγήαν μητέραν Ορθόδοξιν εκκλισήαν,ενό το θηληκό που δέχτηκε στην αγκαληά του έναν βρομερόν ξένον θα ήνε σήγουρα μολησμένον από τα μηκρόβηα και υιούς των άπλητον κέ άρροστον δηεστραμένον ξένον. Θα πρέπη το πεδή, μετά την γέννισίν του να δήδετε ης ηοθεσήαν αντή ανταλλάγματος στο εξοτερηκό ενό η μιτέρα να ηφήστατε θεραπήαν κε έλεγχον κε μόνον τότεν να παντρέβετε με έναν ΕΛλινα πατρηότη κε να γνορήζη την εφτηχήαν της ηκογενήας.
    Επήσης με θλήβη λήγο το γεγονός ότη αδελφοπηηθήκατε με ένα ηστολόγηον πατρηοτόν μεν αλλά παραπλανιμένον νέον, η οπήη ηπέκηψαν στα ξενόφερτα ρέγματα του πανσεξουαλησμού κε της κηνεδίας. Εφχομε το σοστόν σας παράδηγμα να τους επαναφέρη στον σοστόν δρόμον.
    Επη τη εφκερήα, γνορήζετε καπηον αληθηνόν ΕΛλινα σκηνοθέτη;
    Με αγονηστηκούς χερετησμούς,

    Πλάτον Χρησαρχήδης
    Διμοσηος Ιπαλλιλος- Σιγγραφέας- σεναρηογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς αγαπητέ Πλάτονα Χρησαρχήδη, εδώ έχουμεν ένα μεγάλον πρόβλημα καθώς οι κινηματογραφισταί της χώρας μας είναι εν γένοι προδόται και έχουσιν υιοθετήσει τον άθλιον κομμουνισμό και χιππισμόν. Μόνον εάν οι αγωνισταί της Χρυσής Αυγής ή του Μαύρου Κρίνου αποφασίσοσιν ινά ασχοληθώσιν με την τέχνην του κινηματογράφου υπάρχει περίπτωσις να αναδειχθεί κάποιος γνήσια πατριώτης σκηνοθέτης, όστις να ακολουθεί τα πρότυπα της μεγίστης Λένι Ρίφενσταλ.

    Σε ό,τι αφορά το κίνημα των κίναιδων εθνικοσοσιαλιστών, προς το παρόν είναι χρήσιμοι. Αφήστε που ουσιαστικά οι κίναιδοι που πρέπει να εξοντωθώσιν είναι μόνον οι κίναιδοι που δεν είναι εθνικοσοσιαλισταί. Θυμηθείτε μόνον ότι ο Χίτλερ έβαλε να δολοφονηθεί ο ομοφυλόφιλος και παιδόφιλος Ερνέστος Ρεμ (Ernst Röhm) μόνον κατόπιν απαιτήσεως του Πρωσσικών προδιαγραφών και καταβολών στρατού, όστις απήτησε την διάλυσην των Sturmabteilung, κάτι που τελικώς μείωσε τη μαχητικότητα του NSDAP. Εμείς όμως δεν θα πράξωμεν το ίδιον λάθος, αλλά θα αλώσωμεν τας Ενόπλας Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας (το έχομεν ήδη πετύχει μέχρι ενός σημείου) και θα διατηρήσουμεν τη νοοτροπία του όχλου τραμπούκων που διέπει την Χρυσήν Αυγήν, τον Μαύρον Κρίνον και τους εξόχους νέους της Σχολής ΗΜΜΥ του ΕΜΠ που τάσσονται στο πλευρό μας μέσω του φόρουμ τους, ώστε χωρίς κανέναν ενδοιασμόν, χωρίς κανένα έλεος, χωρίς κανέναν σεβασμόν σε νόμους και εβραϊκής υπαγορεύσεως συνθήκες περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κουραφεξάλων να συνθλίβομεν κάθε μη εθνικοσοσιαλιστήν.

    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

    Δαυίδ Περιανδρεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή