Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Ο Μέγας ιστορικός Άδωνις Γεωργιάδης ξεμπροστιάζει τη συνωμοσία των κίναιδων

Φίλτατοι εν εθνικισμώ και εθνικοσοσιαλισμώ αγωνισταί αδελφοί μου, σας ευχώμεθα καλή χρονιά και είθε το 2010 να είναι εξ ίσου παραγωγικόν σε ό, τι αφορά στην πάταξην των αλλοφύλων, αλλοθρήσκων και των αθλίων ανθελλήνων θολοκουλτουριαραίων όσο ήταν και το 2009, όπου πραγματικά καταφέραμε , με την αγαστή συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ., καίρια πλήγματα σε κάθε προσπάθεια των εβραιομασόνων κεντρώων και αριστεριστών να καταστήσουν ανεκτική προς τους βρομιάρηδες ξένους τη χώρα από την οποία προέρχεται ο Άριος πολιτισμός. Να είστε πάντα δυνατοί και αδίστακτοι και να τσαλαπατάτε κάτω από την αρβύλα σας τα κρανία των αντιφασιστών και αντιρατσιστών και να συνεχίσετε, ακολουθώντας το παράδειγμα των αδελφών μας στη σχολή ΗΜΜΥ του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνίου (οι οποίοι με το φόρουμ τους κατήγαγαν ενδοξότατη και περίλαμπρη νίκη κατά της μνήμης των προδοτικών αναρχικόμουτρων που τόλμησαν να στραφούν κατά της Εθνοσωτηρίου) να καταδίδετε στο διαδίκτυο και αλλού κάθε "προοδευτικό" καθήκι που τολμά να μην είναι εθνικιστής ή/και εθνικοσοσιαλιστής, καθώς και κάθε μετριοπαθές τσογλάνι. Να είστε πάντα δυνατοί και αδίστακτοι και, αναφωνώντας "Sieg Heil", να συνθλίβετε κάθε αντίσταση και κάθε χαμερπή υπάνθρωπο από αυτούς που λερώνουν τα άγια χώματά μας όταν αριβάρουν στις ακτές μας τάχαμου ως "πρόσφυγες". Μην ανησυχείτε για διώξεις, να ξέρετε ότι έχουμε στο πλευρό μας την ΕΛ.ΑΣ. και τα ΜΑΤ, δυνάμεις στις οποίες υπάρχουν πολλοί δικοί μας, οι οποίοι ποτέ δεν πρόκειται να σας πειράξουν -άλλωστε και στο δικαστικό σώμα έχουμε αρκετούς ομοϊδεάτες μας. Γιατί νομίζετε ότι αθωώθηκε ο μέγιστος εθνικοσοσιαλιστής ιστορικός Κωνσταντίνος Πλεύρης;

Αρκετά όμως με αυτόν τον μακροσκελή πρώλογο. Θα κάνουμε άλλη φορά απολογισμό της δράσης των αδελφών μας. Τώρα θέλω να σας παρουσιάσω ένα έξοχον πόνημα ενός υπερόχου εθνικιστού συγγραφέως-βουλευτού-τηλεβιβλιοπώλη. Όπως ξέρετε, Εδώ και πολλά χρόνια εξυφαίνεται μια βρομερή συνωμοσία κίναιδων, εβραίων και ανθελλήνων θολοκουλτουριαραίων που συκοφαντουν τους ενδόξους μας προγόνους καταλογίζοντάς τους ότι ήταν πούστηδες. Ο λαμπρός όμως επιστήμων, αγωνιστής, και βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης από τον Λαϊκόν Ορθόδοξον Συναγερμόν (ΛΑ.Ο.Σ.), πιστός στην πάλη που δίνει από το μετερίζι της φυλετικής, εθνικής, θρησκευτικής και σεξουαλικής καθαρότητας, θαρραλέος μαχητής της εθνικά ορθής ιστοριογραφίας, στο έξοχον ιστορικόν του πόνημα "Ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα: Ο μύθος καταρρέει" βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Παραθέτω ορισμένα εξαίρετα αποσπάσματα από το υπέροχον βιβλίον του μεγίστου ιστορικού Αδώνιδος Γεωργιάδου, με τα οποία ο σπουδαίος αγωνιστής καταρρίπτει τα έωλα "επιχειρήματα" των ανθελλήνων πούστηδων και των μιαρών εβραίων που συκοφαντούν μέσα από άθλιες προπαγανδιστικές χολιγουντιανές παραγωγές τους αρρενωπότατους αρχαίους Έλληνες, οι οποίοι έσταζαν ηδονικό μπρούσκο, μπρουτάλ κι αντρίκιο ιδρώτα από τα δασύτριχά τους στήθη και τα πανίσχυρα, σφιχτά, κρουστά κορμιά τους, τα οποία με τόση σπουδή εφρόντιζαν στα γυμναστήρια, δημιουργώντας το ανδρικόν πρότυπον που καλλιεργείται και σήμερα στις σχολές πολεμικών τεχνών (με προεξάρχουσα αυτήν του μεγίστου Έλληνος εθνικοσοσιαλιστού διανοητού, αγωνιστού και διδασκάλου της Έφιππης Τοξοβολίας Αριστοτέλη Καλέντζη) και στα γυμναστήρια, όπου οι νέοι μας, πιστοί προς τας παραδόσεις των προγόνων μας, όπως αυτές μεταφέρθηκαν αυτούσιες στο NSDAP, σηκώνουν βάρη και λαμβάνουν τη δέουσα φαρμακευτική υποστήριξη διά να οικοδομήσωσιν κορμιά αντρίκια, αρρενωπά, σύμφωνα με τα αισθητικά πρότυπα της μεγίστης Λένι Ρίφενσταλ και του Αδόλφου Χίτλερ:
«Βαρέθηκα να ακούω όλους αυτούς τους ανθέλληνες να λένε πως οι ιεροί πρόγονοί μου είναι πούστηδες, πως είχαν κάνει την σούφρα τους τάληρο» (σελ 10)

«Σκοπός της έρευνας αυτής είναι να αποδείξω πως στην αρχαία Ελλάδα αν ήσουν πούστης σε λιθοβολούσαν. Έτσι θα πετύχω τον τελικό μου σκοπό που είναι να οργανώσω ένα ολοκαύτωμα κατά αυτών των αθλίων που πάνε ενάντια στην φύση» (σελ 13)

«Καταδικάζω την πρόοδο των Σκανδιναβικών χωρών στις οποίες έχουν γίνει γάμοι ομοφυλοφίλων. Ειδικότερα καταδικάζω αυτόν τον πούστη τον υπουργό της Νορβηγίας που παντρεύτηκε τον φίλο του. Μάλιστα οι Ευρωβουλευτές μας ζήτησαν από το Ευρωκοινοβούλιο να βγάλει καταδικαστική απόφαση και να ζητήσει να τους συλλάβουν για παραβίαση πρωκτού» (σελ 15)

"Καταδικάζω κάθε πρόοδο" (σελ 15)

«Οι ομοφυλόφιλοι γίνονται ανώμαλοι πατεράδες και μανάδες και πρέπει να μην τους δωθεί το δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά, αφού εγώ ο μέγας κοινωνιολόγος και ψυχολόγος Άδωνης Γεωργιάδης αποφασίζω και διατάζω πως θα βγουν ανωμαλάρες» (σελ 15)

«Φυσικά κι υπήρχαν αρχαίοι Έλληνες που ήταν κίναιδοι, δηλαδή ανωμαλάρες του κερατά» (σελ 17)

«Το να είσαι ανεκτικός προς μία μειοψηφία είναι φαινόμενο παρακμής. Θάνατος τώρα σε όλες τις μειοψηφίες» (σελ 17)

«Δεν θα διστάσω να αναφερθώ σε εργασία της αντίθετης άποψης αν αυτή είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη, αλλά πως είναι δυνατόν να είναι τεκμηριωμένη μία άποψη που είναι αντίθετη της δικής μου;» (σελ 23)

«Ουδείς όπου κι αν βρίσκεται δεν έχει την δυνατότητα να μας απαγορεύση να υπερασπισθούμε με επιχειρήματα την ιερή μνήμη προγόνων όπως ο Λεωνίδας, ο Σωκράτης, ο Πλάτων κ.α, από το στίγμα και την ντροπή του να έχεις αυτό το κουσούρι, το να είσαι μία ανώμαλη πούστρα» (σελ 24)

«Θα σπιλώσω ονόματα κι υπολήψεις συγγραφέων που έχουν αντίθετη με εμένα άποψη κι ας μην τους γνωρίζω καν» (σελ 24)

«άλλωστε όταν μία εργασία δημοσιεύεται δίδετε από τον συγγραφέα άδεια να γίνει έρμαιο του κάθε μαλάκα και να την αλλοιώσει. Ε, τι στο καλό, έχουμε και κάτι προγόνους να τιμήσουμε, σαν τον Κλέαρχο από τους Σόλους της Κιλικίας» (σελ 27)

«Η αρχαία Αθήνα ήταν σαν το Ιράν στο θέμα της ομοφυλοφιλίας. Βέβαια το Ιράν το καταδικάζω γιατί είναι άθλιοι Μουσουλμάνοι, την Ελλάδα όμως όταν κυβερνήσει ο ΛΑ.Ο.Σ. θα την κάνω intolerant χώρα και θα μηνύω κάθε μέρα αυτούς τους ανώμαλους» (σελ 78)

«Είμαι σε δίλημμα. Να πω στον πρόεδρό μας να προτείνει νόμο που πρώτα θα στερεί τα δικαιώματα στους ομοφυλοφίλους και μετά θα ακολουθεί εκτέλεσις, ή πρώτα να γίνεται η εκτέλεσις και μετά να στερούνται πολιτικών δικαιωμάτων;» (σελ 89)

«Ο Βαλλιανάτος δεν πρέπει να είναι σύμβουλος του υπουργού παιδείας γιατί είναι πούστης» (σελ 90)

«Τους ομοφυλόφιλους οι αρχαίοι τους έλεγαν Κίναιδους, που θα μπορούσαμε να το μεταφράσουμε με την λέξη «καταραμένοι». Και πράγματι καταραμένοι είναι όποιοι παραβιάζουν τον πρωκτό τους, όπως μας αποδεικνύει κι ο μύθος του Λάιου και του υιού του Πέλοπα, Χρύσιππου. Ο Λάιος πλάγιασε με τον Χρύσιππο και γι’ αυτή του την αισχρή πράξη (γιατί αισχρή είναι η ομοφυλοφιλία) ο Πέλοπας τον καταράστηκε. Έτσι ο οίκος των Λαβδακιδών εξαφανίστηκε. Γιατί ο Θεός μισεί τους πούστηδες. Έτσι κι οι σύγχρονοι βρωμοκίναιδη, από τον Θεό θα το βρουν. Καταριέμαι με Χριστιανική αγάπη αυτούς και τις οικογένειές τους έως την τρίτη γενεά.» (σελ 145-147)

«Όσοι είναι κατά της στρατιωτικής θητείας είναι πούστηδες κι οι πούστηδες είναι κατά της στρατιωτικής θητείας γιατί μόνο οι ανδρείοι είναι άνδρες κι οι άνδρες, ανδρείοι κι οι πούστηδες, δηλαδή οι αστράτευτοι είναι ανθέλληνες και πρέπει να τους κρεμάσουμε» (σελ 158)

«Οι Ισραηλινοί είναι intolerant έτσι πρέπει κι εμείς να γίνουμε. Ζήτω ο προπάτοράς μας ο Αβραάμ» (σελ 197)
Συντόμως θα υπάρξει στο μέλλον και αναφορά σε αντίστοιχον βιβλίον του μεγίστου εθνικοσοσιαλιστού ιστορικού (και ιδεολογικού πατρός του ενδόξου Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού) Κωνσταντίνου Πλεύρη. Αναμείνατε διά νεώτερα.

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ~ ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ~ ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ~ ΖΗΤΩ Η 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936 ~ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Ο πρόεδρος, Δαυίδ Περιανδρεύς

Ο αντιπρόεδρος, Μωϋσής Ντερτιλιάδης

Ο γραμματεύς, Σαμουήλ Πεισιστρατιάδης

Ο βοηθός γραμματεύς, giorgalis

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητε Δαυιδ,
    Είμαι ενας μπερδεμένος νέος εθνικιστης συναγωνιστης. Ειμαι κι εγω ενας απο τους πολλους νεους που στα προτυπα της αρχαιοελληνικης μας κληρονομιας ιδρωνω στα γυμναστηρια σηκωνοντας βαρη τιμωντας τους προγονους μας ως προς την αγαπη τους για το ανδρικο καλλος και την ανωτεροτητα της φυλης μας και το μισος μας για καθε αλλη φυλη. Σας διαβεβαιω πως η αγαπη μας για το ανδρικο σωμα και οι δεσμοι Αρχαιοελληνικου Ερωτα που καλλλιεργουμε αποκλειστικα με Ελληνες συναγωνιστες, ουδεμια σχεση εχει με τους τοιουτους ξεδιαντροπους και ανθελληνες αριστερους κυναιδους που εξευτελιζουν την ελληνικη αρρενωποτητα στα ΜΜΕ και τις αξιωσεις τους. Αντιθετα, οπως ορθα επισημαινετε, τα δασυτριχα ιδρωμενα και πανισχυρα σφιχτα κορμια μας που οικοδομουμε σε γυμναστηρια με βαρη και την δεουσα φαρμακετικη υποστηριξη, ειναι αυτα που θα ενεπνεαν τον Αρχαιο Ελληνα Γλυπτη και εν συνεχεια τον Μέγιστο Αδολφο Χιτλερ και την μεγαλη καλλιτεχνιδα Λενι Ριφενσταλ στην ιδεολογια, το καλλιτεχνικο και πολιτικο τους Οραμα.
    Ειμαστε ομως απολυτα μπερδεμενοι αναμεσα στην λατρεια μας για το καλλος των Ελληνων Αρειων Ανδρων και στην κατακραυγη που αντιμετωπίζουμε από μεγάλο μερος συναγωνιστών μας. Ειμαι λατρης του Μέγα Κωνσταντίνου Πλεύρη και του υιού του αλλά και του συνονοματου μου κ. Γεωργιαδη σε σημειο να μου σηκώνεται κάθε τρίχα του κορμιού στην θέα και το άκουσμα της αρρενωπής φωνής τους. Το βιβλίο όμως του κ. Γεωργιάδη με γεμίζει συγχυση. Βοηθήστε με συναγωνιστές γιατι εχω χάσει τον ύπνο μου!
    Ούτε κι εμείς ανεχόμαστε προσβλητικά υπονοούμενα για την σουφρα των αρχαιων προγονων μας. Ο Λεωνίδας και ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Αχιλλέας και ο Σωκράτης, και ο καθημερινός βιος των Αρχαιων Ελληνων, αν και βασιζοταν στην αγαπη για την Ανδρικη Φυση ουδεμια σχεση δεν εχει με το εμετικό καραπουσταριό που μας εχει περικυκλώσει.

    Είναι αλήθεια πως σε πολλές ταινίες Εβραικής προπαγάνδας οι Αρχαιοι μας πρόγονοι παρουσιαζονται ως κοινοί πούστηδες. Εμείς όμως οι Ελληνες Νέοι πατριώτες δεν ξεχνούμε τους «300» που με την Ιστορικη Αληθεια και την Καλλιτεχνική τους αρτιότητα μας εμπνέουν και βλέπουμε ανελλειπώς καθε βδομάδα στας εκδηλώσεις μας. Μάλιστα, όσοι Ελληνες πατριώτες γνωρίσαμε την αγάπη για το Ανδρικο κάλλος στην στρατιωτικη μας θητεία και ειδικα στα ένδοξα τιμημενα ΟΥΚ ή στις κατασκηνωσεις της Χ.Α. οπου βρισκομαστε αντιμετωποι με τα στοιχεια της φυσης με μόνο όπλο τον ανδρισμό μας και τα κορμια τα δικα μας και των συμπολεμιστων μας, επιθυμουμε την καταδίκη οσων δεν υπηρετουν το Εθνος. Η αγάπη μας για το Ανδρικό Κάλλος και τους Αρχαίους προγόνους μας μας εμπνέει και μας εμφυσά σθένος και τόλμη απέναντι στους εχθρούς του Εθνους και οχι το αντιθετο. Αντί αυτού όμως αισθανομαστε οχι μονο τον κινδυνο αλλοίωσης μας απο Μεταναστες και Αλλοφυλους που απειλουν το Αρχαιοελληνικο Καλλος που εμεις υπηρετουμε, με τα κρεμασμενα χειλη και τα δυσαναλογα τερατωδως μεγαλα τους ανδρικα μορια, αλλά και εχθρα απο μεγαλη μεριδα του Ακροδεξιου Πατριωτικου Κινηματος που δεν αντιλαμβανεται πως ουδεμια σχεση δεν εχουμε με τους πούστηδες της Νεας Ταξης.

    Ελπιζω στην διαρκη στηριξη σας οπως και στην ΛΑΟΣΥΝΟ,

    Αδωνις Μικροτσουστουνακης
    Γυμναστης, μονδέλο, ηθοποιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή