Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Aλληλεγγύη στο Δημήτρη Παπαγεωργίου... Οι bloggers συμπαραστέκονται στον αγώνα του Δημήτρη! - Casus Belli - Με το κεφάλι ψηλά - Πολιτική προφυλάκιση

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ~ ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!!

Η Πίστη μας είναι η Δύναμη μας. Ας δείξουμε την Αλληλεγγύη μας με κάθε μέσο. Δημήτρη, σύντροφε, φίλε μας και συναγωνιστή, κράτα γερά, κουράγιο και δύναμη. Σε περιμένουμε ξανά κοντά μας σύντομα. «Κάποιος από εσάς θα πάει φυλακή. Και θα πάει, γιατί εσείς είστε το μέλλον». Η παρατήρηση ενός «περαστικού» αριστεριστή στην Ευελπίδων, στη διάρκεια της ανάκρισης των 44 Εθνικιστών που συνελήφθησαν, πήρε σάρκα και οστά.
Διαδόστε παντού την άδικη και παράνομη προφυλάκιση του Δημήτρη Παπαγεωργίου. Από αύριο θα δημιουργηθεί τραπεζικός λογαριασμός για την ενίσχυση του συναγωνιστή μας.

Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές! http://www.ediktyo.gr/2010/01/blog-post_27.html


ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙOY

Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, δημοσιογράφος στις εφημερίδες «Ελεύθερη Ώρα» και «Ελεύθερος Κόσμος» και εκ των παραγωγών της εκπομπής «Αδελφοί Λούμπεν», παραμένει εδώ και τέσσερις ημέρες κρατούμενος στη ΓΑΔΑ, επειδή έκανε το λάθος… να πάει σε ρεπορτάζ κάλυψης «αντιρατσιστικής» διαδήλωσης και αντιδιαδήλωσης κατοίκων των Αμπελοκήπων, όπου τον έστειλε η εφημερίδα του.
Εκεί, μέσα σε μία έκρυθμη κατάσταση με τους παρευρισκόμενους στις δύο συγκεντρώσεις να συγκρούονται μεταξύ τους, ακροαριστεροί με ρόπαλα και κράνη, αφού αναγνώρισαν τον Δημήτρη που κάλυπτε το ρεπορτάζ, του επιτέθηκαν με δολοφονικές διαθέσεις, με αποτέλεσμα να τον στείλουν στο νοσοκομείο με έξι ράμματα στο κεφάλι.
Το παράδοξο της υπόθεσης δεν είναι ότι ένας δημοσιογράφος πατριωτικών απόψεων έπεσε θύμα της πολιτικής βίας των αναρχοτραμπούκων (έχουμε πλέον συνηθίσει την τακτική της άκρας αριστεράς) , αλλά ότι η αστυνομία αντί να τον προστατέψει και να συλλάβει τους δράστες της εναντίον του επίθεσης… ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!!!!
Και τα παράδοξα του ΠΑΣΟΚιστανικού καθεστώτος συνεχίζονται: Ο Δημήτρης κρατείται από το Σάββατο στα κρατητήρια, «αναγνωρισμένος» από αυτούς που του επιτέθηκαν ως… συμμετέχων σε επίθεση εναντίον τους, και χωρίς να του δοθεί η δυνατότητα να τους μηνύσει κατά τις ώρες που ίσχυε η αυτόφωρη διαδικασία…Η τρομοκρατία του Χρυσοχοΐδη και του ΠΑΣΟΚ, κατά ενός δημοσιογράφου με εκφρασμένες απόψεις εναντίον του νομοσχεδίου εποικισμού της Ελλάδος, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Όσοι αντιτιθέμεθα στα σχέδια πολιτογράφησης και απόδοσης ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, πρέπει να το ξανασκεφτούμε αν θα ξαναμιλήσουμε. Όσοι δημοσιογράφοι εκφράζονται δημοσίως κατά της εθνοκτόνου πολιτικής του ΠΑΣΟΚ είναι ο άμεσος στόχος τόσο του παρακράτους όσο και του επίσημου κράτους.
Εμείς δε θα σιωπήσουμε:
-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. -ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΠΟΥ ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
-ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

http://facebook.com/group.php?v=info&ref=mf&gid=270860284521 & http://afoilumpen.blogspot.com/2010/01/blog-post.html &
http://simeio-miden.blogspot.com/2010/01/blog-post_27.html
Συμμετέχουμε παράλληλα στην ψηφοφορία του http://simeio-miden.blogspot.com Θα κατέβετε στο δρόμο για να μην περάσει η ιθαγένεια;

Οι bloggers συμπαραστέκονται στον αγώνα του Δημήτρη!
Στηρίξτε το Δημήτρη μέσω του group στο Facebook ή βάζοντας τη φωτογραφία του http://profile.ak.fbcdn.net/object2/1622/62/n270860284521_6416.jpg με σύνδεσμο στο group δηλώνοντας την Αλληλεγγύη σας στο παλικάρι! Οι bloggers δεν υποχωρούν στα δύσκολα και θα το αποδείξουν ακόμη μια φορά.
http://gkaratheodoris.blogspot.com/2010/01/bloggers.html

Casus Belli

Προφυλακίστηκε ο αρχισυντάκτης του "Ελευθέρου Κόσμου" Δημήτρης Παπαγεωργίου
Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δε θορυβήθηκε από τις προειδοποιήσεις του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. και προχώρησε στην προφυλάκιση του αρχισυντάκτη της εφημερίδας μας, Δημήτρη Παπαγεωργίου.
Στη χώρα που απεγνωσμένα προσπαθεί μέχρι και σήμερα να λέγεται Ελλάδα, πολιτικής στηρίξεως χαίρουν μόνον όσοι την εχθρεύονται, όσοι την πολεμούν και όσοι την υπονομεύουν. Πολλώ δε μάλλον, αν είσαι μαχαιροβγάλτης ο υπουργός σε προστατεύει, σου παρέχει άσυλο ακόμη κι' αν δεν το δικαιούσαι, ενώ αν αγωνίζεσαι για τις ιδέες σου και αυτές τυγχάνει να σέβονται την πατρίδα και τους θεσμούς της, η δαμόκλειος σπάθη της δικαιοσύνης είναι έτοιμη να σε καρατομήσει.
Αυτό πληρώνει αυτήν την στιγμή ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο οποίος από πολλούς στον πατριωτικό χώρο χαρακτηρίζεται ως ο πιο φέρελπις πατριώτης δημοσιογράφος. Εκτός αυτού όμως πληρώνει και το γεγονός ότι δεν είναι ανώνυμος παρά το οξύμωρο ότι κατηγορείται για κακούργημα επειδή τάχα φορούσε κουκούλα.
Όσοι έδειξαν με το δάκτυλο το Δημήτρη, το έκαναν απλά, διότι γνώριζαν το πρόσωπό του. Κι' αυτό όχι διότι διάβαζαν τα έντυπά μας ή παρακολουθούσαν τις εκδηλώσεις μας αλλά επειδή και ο ίδιος επανειλημμένως τον τελευταίο καιρό στοχοποιήθηκε με τη φωτογραφία του από το παρανόμως λειτουργόν στο ΕΜΠ, Indymedia.
Αν λάβουμε υπ' όψιν μας τα όσα φέρεται να είπε στον Χρυσοχοΐδη ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., τότε έχουμε πόλεμο. Ακόμη και έτσι να μην είναι όμως, παρ' ότι λίγοι το έχουν καταλάβει, εμείς εδώ και χρόνια έχουμε την πεποίθηση ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο. Οι υπόλοιποι, μεταξύ των οποίων και όσοι μας πολεμούν, θα το διαπιστώσουν όταν οι «εκλεκτοί» τους τους βρουν τη νύχτα να κοιμούνται... Ό,τι δε μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς! http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3520
Δαμόκλειος σπάθη. Η φράση αυτή χρησιμοποιείται και στην αγγλική και πίσω της υπάρχει μια ολόκληρη ιστορία. Ο Δαμοκλής ήταν στην αυλή του τυράννου των Συρακουσών, Διονυσίου. Αυτός θαύμαζε και ζήλευε τον πλούτο, τα αγαθά και τη δόξα του κυρίου του. Κάποτε ο Διονύσιος τον ρώτησε αν ήθελε να δοκιμάσει και ο ίδιος την ευτυχία του άρχοντα. Ο Δαμοκλής δέχτηκε και πανευτυχής άρχισε να απολαμβάνει τις τιμές και τις ανέσεις του άρχοντα. Σε κάποια στιγμή ανύψωσε το βλέμμα του και είδε ένα σπαθί που κρεμόταν πάνω από το κεφάλι του και κρατιόταν από λίγες τρίχες αλόγου. Το σπαθί αυτό το είχε τοποθετήσει ο Διονύσιος, για να του θυμίζει τους συνεχείς κινδύνους που περιβάλλουν τη ζωή του άρχοντα. Όταν ο Δαμοκλής είδε το σπαθί, κατάλαβε ότι οι άρχοντες δεν ήταν και τόσο ευτυχείς και επέστρεψε στην παλιά του ταπεινή θέση. Η φράση δαμόκλειος σπάθη σημαίνει το συνεχή και φοβερό κίνδυνο που μας απειλεί: π.χ. Ο κυπριακός λαός ζει υπό τη δαμόκλειο σπάθη των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής. http://www.cyta.com.cy/pr/newsletter/Archive2000/July/Glossika/glossika.htm

Με το κεφάλι ψηλά
Λακωνικός αλλά ουσιώδης ήταν στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Παπαγεωργίου σχετικά με την προφυλάκισή του για το ειδεχθές έγκλημα του να κάνει τη δουλειά του ως πατριώτης δημοσιογράφος:
«Το να λες τα πράγματα με τ' όνομά τους είχε πάντα ένα τίμημα όταν στην εξουσία βρίσκονται άνθρωποι που θέλουν να προωθούν συγκεκριμένα ιδεολογικά μοντέλα. Αυτό το τίμημα φαίνεται ότι πληρώνω τώρα και εγώ. Παρ' όλ' αυτά θα συνεχίσω να λέω τα πράγματα με τ' όνομά τους. Η διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ξεκινά με ολοφάνερα σημάδια προς το που θέλει να κατευθύνει τον τόπο.»
http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3528

Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την παράνομη προφυλάκιση
«Εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις τρομοκρατίας και μέλη των πυρήνων της φωτιάς, απολύονται με περιοριστικούς όρους και πάνε σπίτι τους…»
Η δικαιοσύνη, λειτουργώντας εντελώς παράτυπα προφυλάκισε πριν από λίγη ώρα έναν εκ των κατηγορουμένων για τα επεισόδια στην Πανόρμου. Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την απόφαση αυτή ως παράτυπη. Οι κατηγορίες που βάραιναν τον κ. Δ. Παπαγεωργίου ήταν όλες πλημμεληματικού χαρακτήρα. Με βάση τη διάταξη περί κουκούλας μετατράπηκαν σε κακουργήματα, παρ’ όλο που δεν υπήρχε το παραμικρό στοιχείο ή μαρτυρία που να αποδεικνύει πως ο συλληφθείς είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Αντίθετα υπάρχουν φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με τον Δ. Παπαγεωργίου ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ!
Έτσι, εντελώς παράτυπα ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή, την ίδια ώρα που δεκάδες “νεαροί”, εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις τρομοκρατίας και μέλη των πυρήνων της φωτιάς, απολύονται με περιοριστικούς όρους και πάνε σπίτι τους. Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τις διώξεις, τις μεθοδεύσεις και τις παράνομες προφυλακίσεις που μοναδικό σκοπό έχουν τον εκφοβισμό της ελληνικής κοινωνίας. Ο εθνικιστικός αγώνας θα κορυφωθεί τις ημέρες που έρχονται και τα βρώμικα σχέδια της κυβέρνησης για πλήρη αφελληνισμό της χώρας δε θα περάσουν.
http://xryshaygh.wordpress.com/.../η-χρυσή-αυγή-καταδικάζει-την-παράνομη

Πολιτική προφυλάκιση του Δημήτρη Παπαγεωργίου!

Προφυλάκισαν το συντάκτη της Ελεύθερης Ωρας, Δημήτρη Παπαγεωργίου και πήγαν «ήρεμοι» στα σπίτια τους, νομίζοντας ότι έκαναν τη «δουλειά» τους. Εργολαβία για το σύστημα και πολιτική εξυπηρέτηση στην κυβέρνηση, που έψαχνε ένα εξιλαστήριο θύμα για να «κλείσει» το μάτι στην αριστερά, πουλώντας της εξυπηρέτηση.
Θα το βρουν από το Θεό όσοι εμπλέκονται στην προφυλάκιση του Δημήτρη. Από εκεί και πέρα, εμείς θα σταθούμε δίπλα στο συνάδελφό μας ο οποίος δοκιμάζεται. Γιατί είμαστε για τα δύσκολα και όχι για τα εύκολα. Έτσι έχουμε μάθει, από αυτή πάστα είμαστε φτιαγμένοι. Αυτό, το βροντοφωνάζουμε για να το ακούσουν όλοι τους. Απευθυνόμαστε στη Δεξιά και στην Αριστερά, στο σύστημα και στο παρακράτος. Σε αυτούς κυρίως, που έσπευσαν «αντιεξουστικά» για «αναγνωρίσεις», ψευδομαρτυρώντας ασύστολα, σε αυτούς που έχουν τη θεώρηση ότι ο ιδεολογικός εχθρός πρέπει «να φύγει από τη μέση», να εξουδετερωθεί, με κάθε μέσο. Οι ψευδομάρτυρες, θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.«Κάποιος από εσάς θα πάει φυλακή. Και θα πάει, γιατί εσείς είστε το μέλλον». Η παρατήρηση ενός «περαστικού» αριστεριστή στην Ευελπίδων, στη διάρκεια της ανάκρισης των 44 νεαρών που συνελήφθησαν, πήρε σάρκα και οστά, ως προς το πρώτο σκέλος της. Πολιτική απόφαση για την προφυλάκιση δημοσιογράφου που είχε πάει για το μεροκάματο. Μόνο αυτός...
Ένας δημοσιογράφος της «ΕΩ», πλήρωσε το τίμημα της ιδεολογικοπολιτικής τοποθέτησης της εφημερίδας μας. Κοινώς, ο πατριωτικός χώρος βρίσκεται υπό διωγμόν. Ζοφερές ημέρες... Αν στη θέση του συντάκτη μας βρισκόταν ένας δημοσιογράφος αριστερής εφημερίδας, δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να προφυλακιστεί, αλλά αντίθετα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, θα είχε ήδη ζητήσει συγνώμη και θα είχε «καρατομήσει» και τους αστυνομικούς που θα είχαν «τολμήσει» να προχωρήσουν στη σύλληψή του.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν από την «τυφλή» Δικαιοσύνη, που έχει βάλει στο στόχαστρο την εφημερίδα μας.
Εμείς θα συνεχίσουμε άκαμπτοι τον αγώνα μας για την υπεράσπιση των εθνικών ιδεωδών.
http://elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=1910

Καρατζαφέρης: Αν ο Δημήτρης αντιπροσώπευε την «Αυγή» σήμερα θα ήταν ελεύθερος…
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Ελεύθερη Ωρα και το http://elora.gr με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη, μας δήλωσε: "Αν ο Δημήτρης Παπαγεωργίου αντιπροσώπευε την «Αυγή» και συμμετείχε σε βαρβαρότητα των αντιεξουσιαστών σήμερα θα ήταν ελεύθερος.
Επειδή υπηρετεί την αντίπερα όχθη προπηλακίζεται, προσβάλλεται, φυλακίζεται. Είναι η απάντηση των αριστερών στη δίωξη, όπως λένε, των κομμουνιστών του ’50. Η πρόκληση των αριστεριστών με τη συνεπικουρία της κυβέρνησης δε θα απαντηθεί όπως σχεδιάζουν με βία, αλλά σε ένα πεδίο που υστερούν, στο δημοκρατικό βίο".
http://elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=1911

Το… έγκλημα του Δημήτρη
Με μια διάταξη του άρθρου περί ομοειδών πράξεων, που τροποποιήθηκε πρόσφατα στη βουλή, εισαγγελέας και ανακρίτρια έκριναν προφυλακιστέο τον Δημήτρη Παπαγεωργίου γιατί τον χαρακτήρισαν ως επικίνδυνο για τέλεση νέων αξιόποινων πράξεων!
Το… έγκλημα του Δημήτρη ήταν ότι το… 2000 (πριν δέκα χρόνια δηλαδή) είχε εμπλακεί σε «κλωτσοπατινάδα» με αριστεριστές για τις ιδέες του. Δέκα χρόνια μετά, το κράτος έρχεται και τον τιμωρεί προφυλακίζοντάς τον με το αιτιολογικό ότι «αν αφεθεί ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να διαπράξει κι άλλα εγκλήματα»!
Την ίδια ώρα, βέβαια, ο δράστης που άνοιξε το κεφάλι στον συντάκτη της Ε.Ω. – τέσσερα ράμματα έχει ο Δημήτρης αλλά αυτά είναι… ψιλά γράμματα – κυκλοφορεί άνετος και ωραίος. Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ... που πας και ρίχνεις τη σκιά σου!
http://elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=1913

ΜΗ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!! ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ-ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ!!!

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ~ ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ~ ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ~ ΖΗΤΩ Η 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936 ~ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Ο πρόεδρος, Δαυίδ Περιανδρεύς

Ο αντιπρόεδρος, Μωϋσής Ντερτιλιάδης

Ο γραμματεύς, Σαμουήλ Πεισιστρατιάδης

Ο βοηθός γραμματεύς, giorgalis

4 σχόλια:

  1. Ειναι απαραδεκτο ΕΛΛΗΝΕΣ Αριοι πατριωτες οπως ο Δημητρης και ο Περιανδρος να βρισκονται στην φυλακη!!! Οι σκεψεις μας ειναι μαζι σου Δημητρη ειδικα αυτες τις κρυες νυχτες του χειμωνα! Κρατα γερα απεναντι στους εκδικητικους μεταναστες και αντιεξουσιαστες με ανωμαλες ορεξεις!! Εχεις γινει ηρωας καθε εθνικιστη νεου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπιτή ΕΛλινες πατρηότες του ΛΑΟΣΥΔΙΣΑ:
    Σας ενθαρύνο στον δήκεον αγόνα σας κε σας παρακαλό να επεκτηνετε τη σημπαράστασίν σας κε στο υρωηκό πατρηοτηκό σόμα της ΕΛλινηκής Αστηνομήας, τον γενέον αστηνομηκόν και πρόην κομαντο κε ηπερασπυστίν τις ΕΛλαδος Επαμηνόνδαν Κορκοναίαν, ο οπήος σαπήζη στης φηλακαίς κε δαίχαιτε βομβαρδησμούς από τους αναρχοσηονηστάς κηνέδους και τρελένετε επηδής εσκότοσεν ένα αναρχηκόν τσογλάνη κε τους δήο γενέους αστηνομηκούς που σηνέλαβαν τους βρομερους Αλβανους λυστάς. Θέλο επήσσης να καταγκήλο τον ίποπτον ρόλον του αλβανου ο οπήος δηα να σηκοφαντίση την Ελληνηκήν αστηνομήαν επέπεσεν επη τον σφερόν με αποτέλεσμα να τραβματηστή θανασήμος, αλλά ηπάρχη ΕΛλιν θεος κε η προδοσήα του απέναντη στην χόραν που τον ταήζη ετημορίθη με θάνατων.
    Στηρήζο τον δήκεον αγόνα σας.

    Με τημή,
    Πλάτον Χρησαρχήδης
    Διμμοσηος ιπάλλυλος - Σηγκραφέας - Σεναρηογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε κυριε Χρησαρχηδη,
    Χαιρομαι ιδιαιτερα που θιξατε αυτο το λεπτο θεμα. Μην ξεχνατε ομως πως καθε Ελληνας πατριωτης νεος τρεφει ιδιαιτερη αγαπη προς τους ενστολους ανδρες των σωματων ασφαλειας και της Ελ.Ασς ειδικα. Ειναι αληθεια πως και μενα η σκεψη μου ειναι στον αξιο και γενναιο κομαντο Επαμεινωνδα Κορκονεα που δεν του αξιζει αυτη η αδικη μοιρα. Κι εγω οπως υποθετω κι εσεις αγωνιω για τις δυσκολες μερες και ειδικα νυχτες που περναει, με μεγαλο κινδυνο της σωματικης του ασφαλειας. Ειναι λοιπον αληθεια πως εχασε τα φρενα του, χεζεται και εκσφεδονιζει τα ιδια του τα κοπρανα στον συγκατηγορουμενο του και τους δεσμοφυλακες του? Η Πολιτεια θα επρεπε να τιμησει τον ηρωα αυτον, οπως και καθε αστυνομικο και καθε εθνικιστη πατριωτη και οχι να τους εκθετει σε τετοιους εξευτυλισμους και κινδυνους. Με εντυπωσιαζετε απο την τοσο ευστοχη σας κριτικη στο μακελειο του Βυρωνα, μονο ενας διανοουμενος σαν και σας θα μπορουσε να ειναι τοσο οξυδερκης. Συγχωρηστε μου τα ορθογραφικα μου λαθη, αν ειχα εναν διδασκαλο σαν εσας στα μαθητικα μου χρονια δεν θα ειχα τετοια προβληματα.
    Με τιμη,
    Αδωνις Μικροτσουτσουνακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή