Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ!!!

Αγαπητοί εν Εθνικοσοσιαλισμώ συναγωνισταί,

Γνωρίζεται καλά ότι ο Αντισυμμοριτικός Αγών έληξε το 1949 με νίκη των δυνάμεων του Κράτους μας κατά των κομμουνιστοσυμμοριτών και των εαμοβουλγάρων, οι οποίοι εστάλησαν για μετεκπαίδευση στο Άγιο Μακρονήσι όπου φιλοξενήθηκαν σε άριστες συνθήκες τις οποίες δεν δικαιούνταν καν τέτοιοι προδόται, μέχρι να κατανοήσουν τα εγκλήματά τους κατά της πατρίδος και να επιστρέψουν στην κοινωνία αναμορφωμένοι, χρήσιμοι άνθρωποι πια.

Δυστυχώς όμως, ιδεολοπγικα δημοφιλής απεδείχθη ο Κομμουνισμός, ιδίως μεταξύ των νέων, οίτινες τείνουσι να παριστάνουν τους "επαναστάτας" και τους "αντάρτας". Έτσι, καίτοι καταλήξξαμε στην φιλόξενον αγκάλην της Δύσεως και του Ελεύθερου Κόσμου, παρέμεινε σα βόμβα στα θεμέλια της ελληνοχριστιανικής μας κοινωνίας, σα φίδι στον κόρφο του Έθνους, η Αριστερά που καλλιεργούσε και καλλιεργεί ένα σωρό μυθεύματα για γνήσιους αγωνιστάς όπως ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος ή ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Ομιλούμεν δια τας συκοφαντίας κατά των Ταγμάτων Ασφαλείας και όσων συμμετείχαν σε αυτά. Οι άνθρωποι αυτοί, καίτοι ήσαν γνήσιοι πατριώται (και μάλιστα ήσαν οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΑΙ), κατασυκοφανντήθηκαν από τους νεομπολσεβίκους ως "προδότες", "γερμανοτσολιάδες", "δωσίλογοι" και "συνεργοί του Χίτλερ".

Ευτυχώς βρέθηκε ένας αξιολογώτατος ΕΛΛΗΝ μελετητής, ο κ. Ιωάννης Μπουγάς (που θεωρούμε βέβαιον ότι είναι ο Γιάννης-2 που σχολιάζει στο ιστολόγιον "Η Καλύβα Ψηλά Στο Βουνό" του Πάνου Ζέρβα) όστις, με περρισήν ενάργειαν και μεθοδικότηταν που δεν χαρακτηρίζει ΚΑΝΕΝΑΝ εκ των μεροληπτικών και παρωπιδοφόρων που παριστάνουσι τους "ιστορικούς", τεκμηριώνει αυτό που κάθε γνήσιος πατριώτης γνωρίζει, ό,τι και ανν λέγουν οι φάυλοι νοσταλγοί του Στάλιν:

Αυτό είναι ένα σημαντικό ιστορικό γεγονός. Πιστεύω ότι δείχνει επακριβώς το λόγο δημιουργίας των ΤΑ, που ήταν η προστασία μεγάλου μέρους του λαού από την τρομοκρατία του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ. Μέχρι τώρα όμως δεν έχει αναλυθεί από κανέναν και πουθενά, σε όλες τις διαστάσεις του.
Πού τα γράφει αυτά; Στο έξοχον βιβλίον του με τίτλον "Ματωμένες Μνήμες 1940-1945" (μπορείτε να βρείτε παρουσίαση του βιβλίου στις "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ", καθώς και στο προαναφερθέν ιστολόγιον του Πάνου Ζέρβα) που εξεδόθη από τας εκδόσεις "Πελασγός" τω σωτηρίω έτη 2009. Διά την Ιστορίαν, αι εκδόσεις "Πελασγός" ανήκουν στον έξοχον συναγωνιστήν Ιωάννη Γιαννάκενα που συμμετέχει στα κοινά μέσω του εθνικοσοσιαλίζοντος Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού.

Και ήρθε επιτέλους η ώρα να ειπωθεί η αλήθεια διά το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ: Στο Μελιγαλά, οι εαμοβούλγαροι κομμουνιστοσυμμορίται διέπραξαν ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ εις βάρος ΕΛΛΗΝΩΝ πατριωτών, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που εντάσεται στα πλαίσια της κομμουνιστοσυμμοριτικής τρομοκρατίας.

Οι άνθρωποι που συμμετείχαν στα Τάγματα Ασφαλείας ήσαν ΉΡΩΕΣ και ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, γι'αυτό και ο ηρωικός ηγέτης της Επαναστάσεως Γεώργιος Παπαδόπουλος αποκατέστησεν εν μέρει τη δικαιοσύνην απονέμωντάς τους αντιστασιακές συντάξεις με το Νομοθετικόν Διάταγμα 179/1969 και τιμώντας τους με εκδηλώσεις μνήμης στην Πηγάδα του Μελιγαλά όπου οι εαμοβούλγαροι κομμουνιστοσυμμορίται σφαγίασαν μέχρι και γυναικόπαιδα, ξεκοιλιάζοντας ακόμη και έγκυες γυναίκες και σοδομίζοντάς τες με τα έμβρυά των και κατόπιν βάζοντας φωτιά στις ανοιγμένες τους κοιλιές (αυτή είναι μια αφήγηση που την έμαθα πρόσφατα από κάτοικο της περιοχής - ίσως θα πρέπει ο εκλεκτός κ. Μπουγάς να τη συμπεριλάβει στην επόμενην έκδοσην του βιβλίου του και, βεβαίως, είμεθα εις τιν διάθεσήν του διά να του δώσωμεν περισσοτέρας λεπτομερίας).

Ήρθεν η ώρα να φανεί το αληθινόν πρόσωπον του κομμουνισμού και των εαμοβουλγάρων.

Συγχαίρωμεν θερμά τον Συναγωνιστήν Ιωάννη Μπουγά διά το έξοχον βιβλίον του.

Συγχαίρωμεν θερμά τον Συναγωνιστήν Ιωάννη Γιαννάκενα διά το σθένος του να το εκδώσει και να το προβάλει μέσω του πατριωτικού χώρου (ΛΑ.Ο.Σ., Π.Σ. "ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ", Χρυσή Αυγή)

Συγχαίρωμεν θερμά τους Συναγωνιστάς αδελφούς Γεωργιάδη και τον τηλεοπτικόν δίαυλον "Blue Sky" που προβάλλουσιν αυτόν το βιβλίον.

Τέλος, συγχαίρωμεν θερμότατα τον κύριον Πάνον Ζέρβαν που, μολονότι το ιστολόγιόν του μέχρι πρότινος υπήρξεν σφηκοφωλιά προδοτών και εθνομηδενιστών όπως οι άθλιοι ακροαριστεροί ανωνυμοψευδώνυμοι "Παπούλης", "kapetanios", "Omadeon", "Δύστροπη Πραγματικότητα", "suigenerisav", "Αιρετικός" κ.α., εκείνος, αποστασιοποιούμενος από τους εθνικούς αυτούς μειοδότας, παρουσίασε το βιβλίον και φιλοξένησε το άρθρο του Γιάννη-2 (δια τον οποίον είμεθα σίγουροι ότι είναι ο ίδιος ο κ. Μπουγάς) και είχεν το σθένος και την εντιμότητά να υπερασπισθεί τον Συναγωνιστή μελετητή από τις άθλιες εππιθέσεις των λυσσασμένων σκυλιών της αριστεράς, ακόμη και αν αυτό σήμαινε ότι, διά να ταυτισθεί με την ιστορικήν πραγματικότηταν, έπρεπε να συγκρουσθεί με αυτόν τον αντεθνικόν εσμόν που αποτελούσεν ως τώρα τον βασικόν κορμόν των σχολιαστών του. Ευχόμεθα να συνεχίσει να συγκρούεται με τους εθνομηδενιστάς κομμουνιστοσυμμορίτας προδότας και να τους εκδιώξει οριστικά από το ιστολόγιόν του που επιτέλους αναδεικνύεται σε αξιόλογον βήμα διά τους εθνικιστάς.

Δείτε εδώ το άρθρο του Συναγωνιστού Ιωάννου Μπουγά στο ιστολόγιον του Πάνου Ζέρβα. Ακολουθεί εξόχως ενδιαφέρουσα συζήτησις, όπου βλέπετε τους λυσσασμένους διεθνιστάς και απάτριδας νοσταλγούς του εαμοβουλγαρισμού να επιτίθενται σκαιότατα και χυδαιότατα στον κ. Μπουγά. Ευελπιστούμεν ότι θα συνεχίσει σ'αυτόν τον ένδοξον δρόμον.

Δείτε επίσης παρακάτω και βίντεο από το "Blue Sky" όπου παρουσιάστηκε το έξοχον αυτό βιβλίον με σχόλια του εξαιρέτου Συναγωνιστού εκδότου Ιωάννη Γιαννάκενα:






Ήρθεν η ώρα να λάμμψει επιτέλους η αλήθεια για τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ στο Μελιγαλά και για τα εγκλήματα των προδοτών κομμουνιστοσυμμοριτών.

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ~ ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ~ ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ~ ΖΗΤΩ Η 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936 ~ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Ο πρόεδρος, Δαυίδ Περιανδρεύς

Ο αντιπρόεδρος, Μωϋσής Ντερτιλιάδης

Ο γραμματεύς, Σαμουήλ Πεισιστρατιάδης

Ο βοηθός γραμματεύς, giorgalis

8 σχόλια:

  1. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Ζέρβα και στον κύριο Μπουγά. Ο Αιρετικός, ο Omadeon, o kapetanios κι ο suigenerisav είναι γνωστοί γκέι προδότες και τους αξίζει μόνο ο θάνατος.

    Συγχαρητήρια και σ' εσάς για το αγωνιστικό σας ιστολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρεμάλα στους κομμουνιστοσυμμορίτες και στα μπαστάρδια των εαμοβουλγάρων που τολμούν να αμφισβητήσουν τον πατριωτισμό των Ταγμάτων Ασφαλείας.

    Ο Αιρετικός είναι ένα κλαψομούνικο εβραϊκό αρχίδι κι ακόμα χειρότερος είναι ο κωλόγερος ο Omadeon.

    Μπορεί οι "προοδευτικοί" κι οι παραπληγικοί της αριστεράς να είναι μόνο για τσο και λο, αλλά ο Ζέρβας έκανε πολύ καλά που επιτέλους έβαλε μαζί με το Μπουγά τα πράγματα στη σωστή τους βάση για τα πατριωτικά Τάγματα Ασφαλείας. Και μπράβο του του Ζέρβα που πέταξε με τις κλοτσιές τον παραπληγικό κλαψομούνη αναρχοκομμουνιστή κωλοεβραίο Αιρετικό. Λογικά θα έχει ήδη διαγράψει και το μαλακισμένο τον Omadeon...

    Sieg Heil!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μεγάλη αλήθεια όμως είναι εδώ:

    Αυτό είναι ένα σημαντικό ιστορικό γεγονός. Πιστεύω ότι δείχνει επακριβώς το λόγο δημιουργίας των ΤΑ, που ήταν η προστασία μεγάλου μέρους του λαού από την τρομοκρατία του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ. Μέχρι τώρα όμως δεν έχει αναλυθεί από κανέναν και πουθενά, σε όλες τις διαστάσεις του.

    Μπράβο στον κύριο Μπουγά για το εξαιρετικό βιβλίο του κι ακόμα περισσότερα μπράβο στον κύριο Πάνο Ζέρβα που το προβάλλει κι έχει τ αρχίδια να κοντράρει όλους τους παραπληγικούς άπλυτους κομμουνιστές κι αναρχικούς κλαψομούνηδες της πορδής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PRAGMATI O KYRIOS ZERVAS EINAI TELIKA POLI GENNAIOS ANTHRWPOS KAI PARA POLI AKSIOPREPIS: EIXE TO THARROS K TON PATRIWTISMO NA PETAKSEI ME TIS KLOTSIES TON ARISTERO EBRAIOMASONO PRODOTI AIRETIKO. K MALAKA SUIGENERIS... ERXETAI K H SEIRA SOY NA YPOSTEIS SYNEPEIES GIA TA BRISIDIA POY TOLMAS NA RIXNEIS STOYS PATRIWTES:

    http://panosz.wordpress.com/2009/09/11/civil_war-23/#comment-98533

    ELA NA PEFTOYN OI MHNYSEIS K NA PLHRWSOYN XONTRES APOZHMIWSEIS OI KOYMMOYNISTOSYMMORITES.....KRIMA POY DEN YPARXEI PIA H MAKRONISOS NA STEILOYME EKEI OLOYS TOYS ETHNOPRODOTES MPOLSEBIKOYS!!!!

    KSANA XILIA MPRAVO STON K. ZERVA GIA THN PATRIWTIKH TOY STASH KAI THN AKRIBODIKAIH SYMPERIFORA TOY APENANTI STA TAGMATA ASFALEIAS.

    ORTHO TO LABARO! ELLAS 'H TEFRA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αετοφωλιά Βόρειος Ήπειρος21 Αυγούστου 2010 στις 6:12 π.μ.

    Ο Αιρετικός είναι μια εμμονική εθνοπροδοτική πούστρα που συκοφαντεί τα πατριωτικά Τάγματα Ασφαλείας και τον γαμάνε Αλβανοί και Γύφτοι, κι αυτόν και την ξεκωλιάρα την κραγμένη τη Λαπούστρα.

    Θάνατος στους Αλβανούς, στους Τούρκους, στους κωλοεβραίους και στους σκατόγυφτους. Χίλια μπράβο στον Πάνο Ζέρβα, τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η Ελλάδα για να ξαναγίνει μεγάλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AYTO TO ARXIDI O SUIGENERISAV GIATI KOROIDEYEI TON MPOYGA????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμπατριώτες- Συναγωνιστές
    Ο Πάνος Ζέρβας έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε κολοσσό της υγιούς σκέψης:

    http://panosz.wordpress.com/2010/09/07/civil_war-79

    Επιτέλους, να τελειώνουμε με την ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς. Χωρίς αυτήν, η εξολόθρεύσίς της, όπως και η εξόντωσις των φορέων του κομμουνιστικού μιάσματος θα ολοκληρωθεί συντόμως.

    Υ.Γ.: Ο πατέρας μου, αν και σας μελετά ανελλιπώς, απέχει του σχολιασμού εις την σελίδαν σας, λόγω ασθενείας. Σας στέλνει τους χαιρετισμούς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ Κ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΤΗ:

    http://matis2010.blogspot.com/

    υποψηφιος δημοτικος σημβουλος με το συνδυασμο του ματη είναι κι ο πατριάρχης της μπλογκόσφαιρας ο πανοσ ζερβας που τουλαχιστον ΔΕΙΧΝΕΙ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΥΣ σε πολλα ποστ κ αποκτα αναγνωσιμοτητα που κανενασ αλλος δε θα δει ποτε κ θα τιμησει τη μπλογκοσφαιρα εκπροσωποντας τη στο δημοτικο σημβουλιο της θεσαλονικης!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή