Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

ΝΕΟΝ ΕΠΙΤΗΜΟΝ ΜΕΛΟΣ: ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αγαπητοί εν Εθνικοσοσιαλησμώ συναγωνιστε,

Ενδεχομένος να σας προξενεί έκπληξην η ανακήρυξη ενός αριστερού ως επιτύμου μέλους της πατριωτικής και εθνικιστικής μας ομάδος. Γεγονός είναι ότι ο Τάκης Φωτόπουλος τυχγάνη να ιναι θεωρητικός των αριστεροάπλυτων ιδεολογιών που αντεγραψε μέγα μερος της αρθρογραφίας του εθνοπροδότη Κορνήλιου Καστοριάδη. Γεγονός είναι ότι έγραφε στη σιχαμένη κωλοφυλλάδα "Ελευθεροτυπία" (λες και η "Ελεύθερη Ώρα" ή ο "Ελεύθερος Κόσμος" δεν είναι εφημερίδες που υπερασπίζονται την ελευθερία!) κάτι βαρετές θεορητικές αναλείσης που οι μπετόβλακες αριστεροί εκθείαζαν διότι δεν καταλάβαιναν κι ουτε καταλαβενουν λεξη από όσα έγραφε εκει. Μεταξύ μας, ούτε κ εμείς καταλαβαίνουμε, αλλά δεν πειράζει. Κάποτε, στα πλαίσια της Εθνικής Ενότητος για το καλό της Χώρας μας πρέπει με όσους έχουμε κοινά σημεία να κάνουμε κινήσεις καλλής θέλησης για να μπουν οι διαφορές στην άκρη προκημενου να καταφέρομεν να σωσουμεν την Πατρίδαν.

Έτσι λοιπόν κι εμείς, διαπνεόμενοι από πνεύμα καλής θελήσεως και αληθούς, αγνού πατριωτισμού ως γνήσιοι Εθνικοσοσιαλισταί, μολονότι γνωρίζουμεν την άβυσσον που μας χωρίζει από την Αριστερά των απλύτων, είμεθα υποχρεομενοι να αναγνωρίσουμεν ότι ο Τάκης Φωτόπουλος και η ομάς του ήτις φέρει την επονημίαν "Περιεκτική Δημοκρατία" έχεί ποιοτικά χαρακτηριστικά τα οποία μας επιτρέπουν να τέινουμεν χείραν φιλίας και συνεργασίας προς αυτούς ίνα αγωνισθόμεν από κοινού κατά των νεοταξιτών προδοτών. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαπιστώσαμεν είναι:
  1. Αντισημιτισμός. Πούρος, καθαρός αντισημιτισμός και όχι μαλακίες.
  2. Ικανότης ανίχνευσης των νεοταξικών εθνομηδενιστικών συνωμοσιών της υπερεθνικής ελίτ και των πρακτόρων της (Indymedia, You Pay Your Crisis, Omadeon, διάφοροι αριστεροί θιασώτες του συστημικού πράκτορος Καστοριάδη κ.α.).
  3. Επιμονή και σθένος.
  4. Ήθος που αρμόζει σε έναν αληθινό εθνικοσιαλιστή πολεμιστή. Μάλιστα, πολλοί από το δικό μας στρατόπεδο θα έπρεπε να πάρουν μαθήματα από τον έξοχο κύριο Τάκη Φωτόπουλο και την ομάδα του σε θέματα ήθους, σθένους και αγωνιστικότητος.

Κατόπιν τούτου, σύσσωμος η Διοικούσα Επιτροπή του ΛΑ.Ο.ΣΥ.ΔΙ.ΣΑ. ανακηρύσσει τον μέγιστο ΕΛ-ληνα διανοούμενον Τάκην Φωτόπουλον ΕΠΙΤΙΜΟΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.ΣΥ.ΔΙ.ΣΑ., τον καλούμεν ούτον και την ομάδαν του σε συστράτευση κατά των συνωμοτών, κατά των ανωνύμων κουκουλοφόρων του Indymedia και των μπλογκς και τον προσκαλεί να αποστέλλει όποτε το επιθυμεί άρθρα του διά να τα αναδημοσιεύομεν.

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ~ ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ~ ΖΗΤΩ Η 11Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ~ ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ~ ΖΗΤΩ Η 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936 ~ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Ο πρόεδρος, Δαυίδ Περιανδρεύς

Ο αντιπρόεδρος, Μωϋσής Ντερτιλιάδης

Ο γραμματεύς, Σαμουήλ Πεισιστρατιάδης

Ο βοηθός γραμματεύς, giorgalis

Ο έξω φυλαρούχας, Israelyesgr

Ο νεοφώτιστος, Ελληνάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου