Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΗ ΤΑΚΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ

Αγαπητοί εν εθνικωσοσηαλυσμό σιναγονοιστε,

Πληροφωριθυκαμε σήμερα με πολύ μεγάλη μας λύπη ότι ο εξαιρετικός διανοητης Τάκης ΦωΤόπουλος διαμαρτηριθοικε εντόνος με επιστολάς άτινας εδημοσίευσεν (http://inclusivedemocracy.org/pd/crit/epistoles_Vatikiotis_Marketos.htm) για το γεγονός ότι εμείς τον ανακοιριξαμαι επητιμο μέλος μας. Οφηλουμε λοιπόν ως έντιμοι ανθρρωποι να του ζιτύσουμαι δημοσίως συγνωμη και να προβούμαι εις καποιας διευκρινησεις.
  1. Εις ΚΑΜΙΑΝ περήπτωσιν δεν θεωρούμαιν ότι ο κ. Φωτόπουλος είναι ομοϊδεάτης μας. Κάθε άλλο.
  2. Ως πιστοί στα ιδανικά του Έθνους, της Πατρίδος και της Φυλής, αναγνωρίζουμεν τιν σημασίαν που έχει η ικανωτις παραμερίσεος των ιδεολογικων διαφορών προκειμαινου η Πατρής να σωθή.
  3. Ημείς θεορούμεν τους κ.κ. Λεψνίδα Βατικιότη και Σπυρίδονα Μαρκετο ιδεολογικούς και πολιτικούς εχθρούς, καθώς αμφισβητούσιν την συλλογικήν ευθύνην του ελληνικού λαού διά την οικονομικήν κατάστασιν της χώρας και επίσης στρέφονται κατά της Γερμανίας που είναι η κοιτίς της ιδεολογίας μας. Επίσοις, θεωρούμε ότι παραπλανουν τον ελληνικό λαό με ιδέες όπως ο "λογιστικός έλεγχος" του δημοσίου χρέους και το "επαχθές χρέος". Όποιος χρωστάει πληρώνει!
  4. Επίσης, ο σιχαμένος Εβραιόφιλος αντιεθνικιστής και φιλοσιωνιστής Omadeon με τους φίλους του είναι εχθρός μας και του ευχόμαστε μόνο τα χειρότερα.
  5. Γιατί όμως υποστηρίξαμε τον κ. Τάκη Φωτόπουλο και εκφράσαμε δημόσια τον θαυμαζμόν μας προς το πρόσωπόν του, το ήθος, το ύφος και τις μεθόδους του; Μα, απλούστατα, διότι έτσι νιώθουμεν! Κύριε Φωτόπουλε, εμείς νιώθουμε απέραντο θαυμασμό για Εσάς που ξεσκεπάζετε όλους τους αθλίους προπαγανδιστάς της Ισραηλινής Πρεσβείας, όλους τους βρωμερούς πράκτορες του εβραιοσιωνισμού κια της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
  6. Κατδικάζωμε απερίφραστα όλες τις βρομεραίες τρολιές που του έκαναν οι αναρχοάπλυτοι των Ιντημίντια με το αγγελτήριο του δήθεν θανάτου του, το αγγελτήριο της ανάστασής του και το αγγελτήριο της δήθεν απώλεια του πτώματός του. Τα Ιντιμήντια είναι όργανο του διεθνούς Σιωνισμού, της Υπερεθνικής Ελίτ και προάγουν τον εθνομηδενισμό και την κατστρωφι της έννοιας της Πατρίδας και πρέπει να απαγορεφτη ή ύπαρξή τους, τα δε προσωπικά στοιχεία των αναρχοαληταράδων τους πρέπει να δοθούν σε όλους όσους στοχοπηιθυκαν από αυτό το όργανο του Τζορτζ Σορος ώστε να μπορέσουν εκείνοι να προβούσιν εις τα δέοντα διά την προστασίαν των δικαιωμάτων τους από τους σιχαμένους κωλοεβραίους που βρίσκονται πίσω από το Ιντοιμείντια και τα άλλα "εναλλακτικά δίκτυα".
Εν πάση περιπτωσοι, εάν τόσο πολύ σας στενοχώρησε και σας εξόργυσε ο θαυμασμός που νιοθουμε για εσάς, σας ζχητούμε δημόσια συγνώμη και υποσχόμαστε ότι δεν θα αναφερθούμε ποτέ ξανά εις το άτομό σας, έστω και αν αυτό μας λυπεί βαθειτατα. Σας εφχόμαστε όμως καλή επιτυχία στον αγώνα Σας κατά των αθλίων αυτών υποκειμένων.

Εκ του προεδρείου του ΛΑ.Ο.ΣΥ.ΔΙ.ΣΑ.

1 σχόλιο:

  1. Γιοιατη δυλαδή πρωσλβιθοικαι τόσω πολύ ο Φωτόπουλοσ που δειλοσαται το θαβμαζμω σασ για τον ιδηο κ τοινν Παιριεκτηκι Δειμοκρατυα; Αφου τεισ ιδιαισ ιδεεσ πρεζβεβη κη αφτοσ κι εμεισ! Άσε που κι αικυνωσ κι εμησ είμαστε αιδο και κερω στο στωχαστρο των εβραιοσιωνιστων και των ναιοταξυτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή